Feestelijke opening fototentoonstelling Crescendo CVO in HALLE en RODE

C21

Feestelijke opening fototentoonstelling Crescendo CVO in HALLE en RODE

321600630_914956656353380_311093044640036473_n
 

Op dinsdag 24 januari vond op campus GLTT Halle de vernissage plaats van de fototentoonstelling van de cursisten Digitale fotografie die de drie basismodules met succes beëindigden. De foto’s zijn nog tot het einde van het schooljaar in de gangen van campus GLTT Halle en campus GLTT Rode te bewonderen tijdens de openingsuren van de campussen.

In de drie basismodules leerden de cursisten in theorie- en praktijklessen en tijdens uitstappen hun fototoestel beter kennen. Ze leerden de basisprincipes van digitale fotografie toepassen en maakten kennis met verschillende genres fotografie.

De tentoonstelling is een selectie uit de foto’s die de cursisten tijdens de opdrachten van de derde basismodule maakten waardoor verschillende genres, onderwerpen en stijlen aan bod komen. De tentoonstelling omvat daarnaast ook enkele knappe foto’s van de cursisten uit de eerste basismodule en ook prachtig werk van de cursisten uit de specialisatiemodules die Crescendo CVO in Mechelen aanbiedt.

“Met deze tentoonstelling willen we nog meer mensen die gepassioneerd zijn door fotografie warm maken om bij Crescendo CVO een cursus te volgen en samen de wondere wereld van de digitale fotografie te ontdekken,” vertelt Thierry Rosmane, leerkracht Digitale fotografie en initiatiefnemer van de tentoonstelling.

Campusbeheerders Deborah Gilbert en Joke Van Den Berghe zijn zeer tevreden over het initiatief en het resultaat: “De mooie foto’s brengen kleur en sfeer in de campusgangen en zijn een écht uithangbord voor onze cursussen Digitale fotografie. Bovendien illustreert deze tentoonstelling dat bij Crescendo CVO beleving een belangrijk onderdeel van het leerproces is.”

Wie in het tweede semester graag met een cursus Digitale fotografie wil starten op campus GLTT Halle of Rode, kan voor meer informatie terecht op https://crescendo-cvo.be/nl/opleidingen/digitale-fotografie.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jan 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys - Hugo Deville | 19 sep 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 28 aug 2023

archief