LENNIK / NINOVE - Special Proud strikt vedetten voor hun Valentijnsconcert

C21 Css

LENNIK / NINOVE - Special Proud strikt vedetten voor hun Valentijnsconcert

Editiepajot-ingezonden-foto-special-proud-06022014
Ingezonden foto
 

Zoals reeds jaarlijkse gewoonte is de huisband van Zonnestraal vzw “Special Proud” volop bezig met de voorbereidingen van alweer een veelbelovend muziekspektakel. Op zondag 16 februari 2014 stellen zij, in het CC De Plomblom te Ninove, hun VALENTIJNSCONCERT voor.

Niet zomaar een concert, maar wel eentje onder leiding van niemand minder dan Free Souffriau! Daarenboven worden zij ook bijgestaan door enkele andere gekende artiesten als Tom Dice, Niels Destadsbader, Hannes De Maeyer, Bart Foubert en Jana De Valck. Deze unieke ervaring wordt zéker de moeite waard om bij te wonen! Er zijn twee voorstelling gepland, ’s middags om 15:00 uur en ’s avonds om 19:00 uur.
Dit alles wordt georganiseerd ten voordele van het NAH-woonproject, van Zonnestraal vzw, voor personen met een niet-aangeboren hersenletsel. Dit project ging van start in september 2013. Mits de doelgroep zeer zorgbehoeftig is, is er nood aan de nieuwste technologieën qua zorgapparatuur zoals tilliften, hooglaagbaden, enzovoort. Naast subsidies voor de bouw, hebben we dus ook nood aan financiële steun voor de aankoop van deze apparatuur.
Special Proud is de de huisband van Home Zonnestraal in Lennik en bestaat uit bewoners en begeleiders van Home Zonnestraat in Lennik.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 feb 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 21 jun 2022

archief