NINOVE / LIEDEKERKE / ROOSDAAL - Met Belgerinkel naar de Winkel 2014

C21

NINOVE / LIEDEKERKE / ROOSDAAL - Met Belgerinkel naar de Winkel 2014

Editiepajot-ingezonden-belgerinkel-naar-de-winkel-24042014
ingezonden

Wie van zaterdag 26 april tot zaterdag 31 mei bij een deelnemende handelaar winkelt, met de fiets of te voet, ontvangt dit jaar geen stempel op een spaarkaart maar een Belgerinkel-lot met een unieke code. Door het lot te registreren op de website www.belgerinkel.be maken de deelnemers kans op één van de dagelijkse prijzen, uitgereikt over heel Vlaanderen. Iedere rit naar een deelnemende handelaar is een nieuwe kans om een prijs te winnen!

Ninove: Na het einde van de campagneperiode zijn er nog prijzen te winnen. Onder alle Ninoofse deelnemers verloot het stadsbestuur een unieke Achielle retro-fiets en andere mooie prijzen.

Liedekerke: Bijkomend zal een onschuldige hand 10 deelnemers loten, die kans maken op de Belgerinkelfiets. De 10 winnaars worden persoonlijk uitgenodigd voor het afhalen van hun prijs. Wie informatie wil inwinnen over de actie of handelaars die zich wensen in te schrijven, kunnen nog altijd contact opnemen met, Stijn Rauwet, duurzaamheidsambtenaar, tel 053 64 55 38

Roosdaal: Klanten die reeds de eerste dag hun Belgerinkel-lot registreren, maken kans op een goed gevulde ontbijtmand, i.s.m. Vers van de Bakker. Men kan tijdens de campagne ook 50 Blue-Bike abonnementen, diverse hotelovernachtingen en aankoopbonnen winnen, waaronder een waardebon van 100 euro voor de lokale Spar. Daarnaast verloot de gemeente aan het einde van de campagne nog een Achielle Belgerinkel-fiets en andere prijzen. Meer info: Dienst welzijn en vrije tijd, Nicole Van Schepdael, 054 89 49 01.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2014
Jacky Delcour
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 30 mrt 2024

archief