REGIO - Kinderen Infano supporteren voor Rode Duivels

C21

REGIO - Kinderen Infano supporteren voor Rode Duivels

Editiepajot-ingezonden-infano-maan-roosdaal1
ingezonden ( Maan Roosdaal )
 
Editiepajot-ingezonden-infano-maan-lombeek2
ingezonden ( Maan Lombeek )
 
Editiepajot-ingezonden-infanomaan-wambeek3
ingezonden ( Maan Wambeek )
 
Editiepajot-ingezonden-infano-maan-liedekerke4
ingezonden ( Maan Liedekerke )
 
Editiepajot-ingezonden-infano-zon-merchtem6
ingezonden ( Zon Merchtem )
 

Net als in het hele land supporteren ook de kinderen en begeleiding in de verschillende kinderdagverblijven en opvangplaatsen van de groep Infano actief voor de Rode Duivels.

Niet alleen de opvangplaatsen zelf zijn volledig ingekleed in de Belgische kleuren, ook de kinderen steken de handen uit de mouwen. Zo maken ze deze week samen met de begeleiding in de Zonnetjes (de voor- en naschoolse kinderdagverblijven voor kinderen van 0 tot 3 jaar) allerlei knutselwerkjes rond de Rode Duivels. De kinderen van de Maantjes (buitenschoolse opvang voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar) gaan dan weer de creatieve toer op met georganiseerde verkleedfeestjes waarbij ze volledig zwart-geel-rood geschminkt worden. Tot slot, bij de Sterretjes (binnenschoolse opvang voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar), knutselen de kinderen er ook op los en nemen ze het deze week tegen elkaar op in een georganiseerde voetbalmatch.

De groep Infano is de grootste privéspeler op de markt van de kinderopvang in België. Infano vangt elke dag 8.000 kinderen op in 101 locaties, verspreid over meer dan 40 gemeenten. Meer dan 300 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Infano heeft ook een eigen studie- en adviescentrum om lokale besturen en kinderopvangdiensten te helpen hun diensten te optimaliseren.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jun 2014
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 14 nov 2022
Marc Colpaert | 12 nov 2022

archief