PEPINGEN - KVK Ninove wint 33ste zomertornooi voor U14/U15

C21

PEPINGEN - KVK Ninove wint 33ste zomertornooi voor U14/U15

Editiepajot_pepingen_-kvk_20ninove_foto_devogeleer
De winnende ploeg. (Foto's Emile Devogeleer)
 
Editiepajot_pepingen_-kvk_20ninove_2__foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_pepingen_-kvk_20ninove_3__foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_pepingen_-kvk_20ninove_4__foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 

Zaterdag 15/08 en zondag 16/08 werd het eerste deel van het 33ste zomertornooi van FC Pepingen gespeeld, zaterdag waren het de ploegen van U16 en U17 die het tornooi mochten openen . Op zondag was het de beurt aan de U14/U15,voor dit deel van het zomertornooi schreven niet minder dan 16 ploegen zich in, heel wat ploegen uit het Pajottenland, zoals FC Herne, KSK Halle, FC Merchtem 2000, AV Lembeek, Verbroedering Beersel Drogenbos en thuisploeg FCP Pepingen die met twee ploegen deelnamen .

Buiten de streek waren er ook nog de ploegen uit KHO Bierbeek, VK Liedekerke, TK Meldert, Tempo Overijse, KSC Grimbergen, FC Mere, KSKL Ternat, KVK Ninove en uit de eerste klasse Sporting Lokeren .Na een spannende en sportieve namidag was het de ploeg uit Ninove die het tornooi won met 1-0 van Fc Mere. Derde werd Fc Merchtem voor Fc Herne .
Volgend weekend 22 en 23 augustus zijn de U12-U13-U11-U10-U9 en U8 aan beurt voor het tweede deel van het zomertornooi Ook hier zullen heel wat ploegen van de streek deelnemen zoals FC Pepingen, KSK Halle,Sporting Eizeringen,VK Liedekerke, RUS Rebequoise, KV Zuun, BOKA United, KSV Geraardsbergen, KHO Huizingen, SK Londerzeel, FCV Dender, FC Mere, Olsa Brakel, Av Lembeek, Verbroedering Beersel Drogenbos en KV Kester- Gooik .
Maar ook ploegen uit de hogere nationale competitie sturen hun jeugd naar FC Pepingen, ploegen zoals RSC Anderlecht, KSK Lierse, RFC Wetteren, SK Aaigem en FCV Dender .

Het beloofd weer een sportief spektakel te worden op de terreinen van Pepingen

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 aug 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 27 nov 2023
Marc Colpaert | 25 nov 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 nov 2023

archief