LIEDEKERKE / NINOVE - Leerlingenconcert Academie voor Muziek en Woord

C21

LIEDEKERKE / NINOVE - Leerlingenconcert Academie voor Muziek en Woord

2016-01-27_leeringenconcert_zwart_wit__3_a
 
2016-01-27_leeringenconcert_zwart_wit__32_a
 
2016-01-27_leeringenconcert_zwart_wit__44_a
 
2016-01-27_leeringenconcert_zwart_wit__62_a
 
2016-01-27_leeringenconcert_zwart_wit__89_a
 
2016-01-27_leeringenconcert_zwart_wit__90_a
 

Woensdag, 27 januari, organiseerde de Academie voor Muziek, Woord en Dans Ninove Afdeling Liedekerke haar jaarlijks leerlingenconcert in Gc De Warande.

 

De opkomst van het publiek brak alle records: Een pak mensen konden zelfs geen plaatsje meer vinden en moesten noodgedwongen het concert vanaf de zijlijn volgen. Dit jaar koos de afdeling ‘Zwart Wit’ als centraal thema. Zowel beginners als gevorderden zetten jaarlijks hun beste beentje voor. Allerlei instrumenten alsook zang komen uitgebreid aan bod.

 

De woordafdeling zorgt steeds voor de ludieke ondersteuning. Het is voor de leerlingen en leraars hét moment om te tonen aan de ouders wat hun kinderen al geleerd hebben. De samenzangklassen onder de leiding van Joris Bosman brachten sfeervolle liederen. 

 

Ook werd door het personeelsteam van deze gelegenheid gebruik gemaakt om Ilse Pede, secretariaatsmedewerker, even in de bloemetjes te zetten.  Eind december ruilde ze haar opdracht in de academie opnieuw in voor een uitbreiding van haar onderwijsopdracht in. 

 

Na afloop van het sfeervolle en artistiek verzorgde concert kon iedereen in de cafetaria terecht voor een drankje, aangeboden door het gemeentebestuur van Liedekerke.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jan 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 17 dec 2022

archief