SINT-PIETERS-LEEUW / NINOVE - Herbronnen in privé sfeer bij “GoZen"

C21

SINT-PIETERS-LEEUW / NINOVE - Herbronnen in privé sfeer bij “GoZen"

Editipajot_leeuw_ost_1_foto_devoeleer
Foto's Emile Devogeleeer
 
Editipajot_leeuw_ost_1_kl__foto_devoeleer
Editipajot_leeuw_ost21_kl__foto_devoeleer
 

In de Kattestraat in Ninove heeft Gerda Ots uit Sint-Pieters-Leeuw GoZen een Welness geopend. He Binnenkort is het weer Moederdag ( 08 mei ), en u weet niet welke bloemen, pralines of parfum u dit jaar wilt schenken aan jouw moeder of schoonmoeder.

Kleine Cupido heeft een origineel geschenkje klaar dit jaar een 'cadeaubon van GoZen, Wellness-Prive sauna in Ninove.
Het center is voorzien van de volgende faciliteiten : Finse sauna, Aromasauna, Infra-rood sauna, Whirlpool, douche met trekemmer, Cold Breeze met muntaroma, regendouche, relaxruimte, sfeerhaard.......
Zelf de 'kleurentherapie heeft zijn werking op het menselijk lichaam, kleuren bevloeiden onze lichamelijke conditie en zijn van beduidende invloed op ons geestelijk evenwicht.
De heilzame werking werkt op het zenuwstelsel en de psyche van de mens.
Infraroodcabine : Infraroodwarmte doet wonderen met het ganse lichaam, het heeft een heilzame werking op spieren en gewrichten en is succesvol bij behandeling van diverse klachten en ziekten.
Sauna : Een saunabezoek heeft een sterke invloed op de hartactiviteit en de bloeddruk, het is een niet belastende hartkringlooptraining, een saunabad met een aansluitende afkoeling werkt positief op het ganse lichaam.
Bij de aroma sauna ligt de temperatuur tussen de 55 en de 70 graden, en gaat de aandacht naar aromatische verspreiding van de kruiden. Hier komt stoom vrij in het gewenste aroma, afhankelijk van de geur heeft het een heilzame werking op ons lichaam.
Whirlpool : De helende en ontspannende werking van bubbelbaden is wetenschappelijk bewezen. Het warme bruisende water heeft een geneeskrachtige effect op de mens.
Dit is de moderne variant op de eeuwen geleden warmwaterbronnen die reeds gebruikt werden door de Oud-Grieken. Hydrotherapie heeft een helende werking op het ganse lichaam.
De Whirlpool is een combinatie van water, warmte en gewichtloosheid en vormt dit geheel om tot een verfijnde massage terwijl u zich ontspant in het bruisend water.
Naast al deze Wellness behandelingen kan men bij GoZen ook terecht voor verschillende massage programma's. Spieren versoepelen en ontspannen, Lymfe, Vochtophopingen afdrijven, Bloedsomloop.............
De privé- sauna GoZen voldoet aan de vereisten van veiligheid, hygiëne, rust en moraliteit.
Geschenkbon voor elke gelegenheid te verkrijgen, voor alle inlichtingen over GoZen Sauna-Wellness op www.gozen.be  Kattestraat 94 9400 Ninove.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief