Derde vlottentocht NINOVE/ROOSDAAL

C21

Derde vlottentocht NINOVE/ROOSDAAL

2016-05-14_vlottentocht_ninove-roosdaal____18_a
 
2016-05-14_vlottentocht_ninove-roosdaal____24_a
 
2016-05-14_vlottentocht_ninove-roosdaal____38_a
 
2016-05-14_vlottentocht_ninove-roosdaal____78_a
 
2016-05-14_vlottentocht_ninove-roosdaal____95_a
 

De Dender toonde zich op zijn best op zaterdag 14 mei met zelfgemaakte vlotten van 15 verschillende verenigingen. Deze vlotten werden te water gelaten in Ninove en kwamen uiteindelijk enkele uren later aan te Pamel. Met de hulp van de Ninoofse en West-Brabantse brandweer werden de vlotten te water gelaten en uit het water gelift. Zij die het moeilijk hadden de koude te overwinnen, werd geholpen door de uitstekende Rode Kruis post van Roosdaal.  

 

De vlottentocht is een initiatief van de jeugddiensten en jeugdraden van Ninove en Roosdaal. De gemeente Ninove organiseert deze vlottentocht al een geruime tijd en sinds drie jaar kunnen ook de Roosdaalse jongerenverenigingen deelnemen. Zij nemen ook het supporterscafe aan de aankomst op zich. 

 

De vlotten die allen van aan de Onderwijslaan Ninove, tot het eindpunt, het standbeeld van Den Dikken van Pamel in Roosdaal raakten, konden eveneens prijzen verdienen.  

 

Het is geen snelheidswedstrijd maar ”Groulek dest” was wel de snelste, voor “Jong gidsen –Gidsen Ninove” en als 3e plaats het vriendengroepje met de naam “Jonggivers Mandus uit Aspelare”. Belangrijker is originaliteit. Deze categorie werd gewonnen door “Chiro Sjaloom Meerbeke”. Verder had VKSJ-KSA Sint-Goedele” de meeste personen op het vlot. Tenslotte was er ook een prijs voor de pechvogels en deze ging naar “Givers Mandus”.  

 

Met dank aan de jeugdraden uit Ninove & Roosdaal, Brandweer, Jeugddiensten. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mei 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief