REGIO / NINOVE - Vlaams Compostelagenootschap - Infodag

C21

REGIO / NINOVE - Vlaams Compostelagenootschap - Infodag

Vlaams_compostergenoopschap
 

Het Vlaams Compostelagenootschap organiseert op zaterdag 14 oktober een infodag voor al wie geïnteresseerd is om naar Santiago de Compostela te stappen of te fietsen.

 

Waarom vertrekken elk jaar zoveel pelgrims naar Santiago de Compostela ? Ga ik alleen of met tochtgenoten ? Wat neem ik mee ? Hoe bereid ik me voor ? Hoeveel kost het ? Op alle vragen krijg je een antwoord.

 

Vanaf 10u is iedereen welkom. In de voormiddag zijn er presentaties over het pelgrimeren naar Compostela, aangevuld met getuigenissen van pelgrims. Na de middag is er uitgebreide info voor stappers en fietsers apart. Tijdens de middagpauze is drank verkrijgbaar bij de broodjes/boterhammen (zelf mee te brengen).

 

Deze infodag is gratis. Het is noodzakelijk om vooraf in te schrijven via mail naar afdelingzennedender@compostelagenootschap.be met vermelding van aantal personen + naam + adres + telefoonnr. Inschrijven kan tot 13 oktober.

 

Plaats: Don Bosco Instituut, Lenniksesteenweg 2, 1500 Halle

 

Meer info: Luc De Bolle, Afdeling Zenne-Dender GSM 0473 95 25 85 of www.compostelagenootschap.be -  rubriek ‘activiteitenkalender’

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 okt 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief