Terug kermis in NINOVE

C21

Terug kermis in NINOVE

Kermis
Ingezonden foto
 
De juli-kermis, van vrijdag 23 tot en met dinsdag 27 juli, belooft een fijne editie te worden. De kermis is er voor groot als klein, met een aantal nieuwe attracties en de gevestigde waarden. Nadat de carnavals- en sinksenkermissen zijn afgelast, is dit de enige grote centrumkermis die je dit jaar kunt beleven.
 
Vorig jaar had deze plaats met heel wat beperkingen en eenrichtingsverkeer. Dit jaar kan alles gebeuren in normale omstandigheden zonder beperkingen wat aantal bezoekers betreft, zoals tijdens de wekelijkse markten. Een mondmasker is wel verplicht als je onvoldoende afstand kunt bewaren. 
 
Op de Graanmarkt, het Twijnsterplein en de parking Oude Kaai staan een 30-tal attracties opgesteld. Er zijn onder meer visspelen, een pottenspel, schietkramen, lunaparken, waterballen, een trampoline. Maar je kunt je ook uitleven op de autoscooter en het vliegend tapijt. Nieuw dit jaar zijn de Break Dance, de Polyp, het Funhouse en de mini scooter. "Het typische kermisgebak is er natuurlijk ook: frietjes, oliebollen, suikerspin, pomme d’amour, escargots, gedroogde haring en hamburgers. Rond de kermispleinen, kan men op de terrasjes van de horeca terecht, om iets te drinken en te genieten van de kermissfeer", vertelde Giovanni

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jul 2021
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 19 sep 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 28 aug 2021

archief