DENDERWINDEKE - Ga eens op stap met een lieve alpaca van Fred

C21

DENDERWINDEKE - Ga eens op stap met een lieve alpaca van Fred

Img_20210805_171001__kopie_
Ga eens wandelen met een alpaca. - foto Marc Colpaert
 
Img_20210805_170956__kopie_
Beestjes genoeg bij Fred.- Foto marc Colpaert
 
Nog wat uurtjes vrij deze zomer ga dan zeker eens op stap met een alpaca van bij Alpaca Mundo in Denderwindeke. Je krijgt er heel wat informatie over deze lieve beestjes en je mag echt zelf op stap gaan met deze beestjes. Zeker een aanrader en je moet er niet voor naar het buitenland.
 
 
Een vakantie tip die we u toch nog wilden meegeven, de grote vakantie is toch nog niet op het einde, en er zou wat beter weer in aantocht zijn. Als je enkele uurtje vrij bent, dan is het misschien wel de moeite waard om even kennis te maken met Alpaca Mundo, in de Rendestede 6 in Denderwindeke. Fred Sempels heeft al vele jaren een 15 tal alpaca's in zijn bezit en hij kan als geen ander vertellen over hoe leuk deze beestjes wel zijn. Gedurende een twee uur durende sessie kom je er alles over te weten, ook over het verschil tussen een lama en een alpaca. Na de nodige informatie over deze beestjes krijgen de bezoekers de opdracht om met een alpaca te gaan wandelen, onder begeleiding van Fred natuurlijk, maar die beestjes lopen gewoon naast jouw en je mag ze aaien, maar liefst niet over hun hoofd, want dat hebben ze niet zo graag. Ook tijdens deze wandeling krijgen de deelnemers heel wat informatie over deze beestjes, het is nooit vervelend, daar zorgt Fred wel voor. Wie geluk heeft mag ook nog een baby alpaca de fles geven of de andere alpaca's eten geven gewoon uit je hand. "Alpaca's zijn dan ook heel lieve beestjes, ze spuwen niet naar mensen zoals de lama's, maar soms spuwen ze wel naar hun soortgenoten, als deze te dicht komen. Maar daar hebben wij geen last van", lacht Fred.

Je kan bij Alpaca Mundo naast wandelingen ook terecht voor therapie en hypnose en niet vergeten de vrouw van Fred maakt lekker artisanaal ijs. Meer weten over deze lieve beestjes, bel naar Fred op het nummer 0476/31.76.67. Gelieve wel steeds te reserveren voor een wandeling.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 aug 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief