NINOVE/GALMAARDEN - Bij Steven en Nathalie kunt u naast fietsen nu ook terecht voor dartbenodigdheden

C21

NINOVE/GALMAARDEN - Bij Steven en Nathalie kunt u naast fietsen nu ook terecht voor dartbenodigdheden

Editie_ninove_steven_darts_1__kopie_
Nathalie en Steven trekken nu ook de de kaart van darts.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_ninove_steven_darts_4__kopie_
Steven zal ook in de toekomst nog fietsen herstellen.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_ninove_steven_darts_2__kopie_
Keuze is er genoeg.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_ninove_steven_darts_3__kopie_
De zaak is gelegen langs de drukke Brusselsesteenweg in Meerbeke.- foto Marc Colpaert
 
Steven Van Den Borre ging van start in 2018 met een fietswinkel en herstelshop voor fietsen(alle merken) in de Hollestraat in Tollembeek. Ondertussen werd de zaak veel te klein en ging Steven naar een ruimer pand gelegen langs de Brusselsesteenweg 304 in Meerbeke(Ninove). Om tijdens de winter deze dode periode qua fietsen, wat op te vangen trok hij de kaart van het populaire dartsspel. Naast fiesten verkopen en herstellen kunt u nu ook bij hem terecht voor een dartblok of pijltjes.
 
 
 
Het gaat vlug met de firma van Steven Van Den Borre uit Tollembeek. Eerst ging hij in 2018in zijn woning in de Hollestraat van start met een fietswinkel, maar de ruimte was al vlug te klein. Dus trok hij naar een ruimer pand in Meerbeke. "De wintermaanden zijn altijd een redelijke doodse periode qua verkoop en herstellen van fietsen. Maar de huur en de vaste kosten lopen natuurlijk door, dus ging ik op zoek naar een extra inkomen naast mijn fietsen. Aangezien door de media en de vele Belgische spelers de dartssport  momenteel enorm in de lift zit, verkoop ik sinds deze week ook tal van materiaal zoals een dartblok en pijltjes in mijn zaak", aldus Steven. En het moet gezegd worden het loop goed de belangstelling is enorm groot. "Er zijn natuurlijk in de streek niet zoveel handelszaken waar ze tal van artikelen voor de darts liefhebber verkopen. Dus vanaf nu kan iedereen bij mij terecht. Als het terug beter weer gaat worden, zal mijn vrouw Nathalie meer het gedeelte van het darts op haar nemen en kan ik mij verder concentreren op de verkoop en het herstellen van fietsen",verduidelijkt Steven. 
Deze sport die nu via de media heel wat belansgtelling krijgt, is zeker geen dure sport dat is wel duidelijk. "Een dartblok zonder bescherming heeft u al vanaf 34 euro, drie pijltjes heeft u al voor de prijs van 12 euro, maar u kunt er natuurlijk ook kopen van 70 euro en u mag steeds even het materiaal komen uittesten in onze winkel", lacht Steven die zelf ook graag een pijltje gooit. 
 
Naast fietsenverkoper en -hersteller is Steven tevens trainer van de U 17 bij OSTA Meerbeke en was hij sponsor van het busje van het WZC De Zwaluw in Vollezele. Meer informatie weten over deze zaak dan springt u toch gewoon even binnen op de Brusselsesteenweg 304 in Meerbeke, of ga een kijkje nemen op de website, deze is momenteel nog niet aangepast voor het nieuwe gamma over darts: www.fietsenateliervdb.be, of bel voor informatie naar Steven op het nummer 0474/24.35.45. Doen!
 
 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 26 mei 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief