NINOVE - De sinksenfoor staat straks weer opgesteld in het centrum van Ninove

C21

NINOVE - De sinksenfoor staat straks weer opgesteld in het centrum van Ninove

Sinksen2022_
 
Kermis in Ninove want de sinksenfoor staat weer in Ninove en dat na 2 jaar afwezigheid. De sinksenfoor zal dit jaar terug voor ambiance en amusement  zorgen in het centrum, van vrijdag 3 juni tot en met dinsdag 7 juni.
 
De kermis tijdens het pinksterweekend is een vaste waarde op de evenementenkalender van de stad. Door de coronamaatregelen is het ondertussen van 2019 geleden, dat de kermis kon plaatsvinden. De kleinsten zullen zich kunnen uitleven op de kindermolens, aan het vissenspel of tijdens het ballen gooien. De iets ouderen kunnen al eens hun schietkunsten demonsteren of de eerste rijervaring opdoen op de autoscooter. Natuurlijk zijn er ook meer spectaculaire en gezinsattracties op post. De kleurrijke Mexicaanse familieattractie Sombrero is nieuw in Ninove en hier voor het eerst in Vlaanderen. Rondjes draaien, op en neer dansend, deze attractie doet het allemaal. In de rups Florida kan je aan hoge snelheid rondjes draaien, de Techno Power staat dan weer garant voor duizelingwekkende en overkop gaande bewegingen; iets voor de durvers. In de Rock & Roll zwier je van links naar rechts, het nieuwe funhouse Crazy Coconut staat dan weer voor plezier voor jong en oud. Verder vind je nog lunaparken, trampolines, een spookhuis en tal van andere attracties. Natuurlijk zijn er ook de gebakkramen met de ongeëvenaarde kermisfrietjes, oliebollen en ander lekkers. Wie het graag wat zoeter heeft, kan zich laten verleiden door een suikerspin of pomme ‘d amour. Rond de kermispleinen kan je verpozing vinden op de talrijke terrassen van de lokale horeca. Met hier en daar een streepje muziek is de ambiance verzekerd. 
 

De kermis is open van vrijdag 3 tot en met dinsdag 7 juni. Op de Graanmarkt, het Twijnsterplein en de parking Oude Kaai zullen een 30-tal attracties staan opgesteld. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mei 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 26 mei 2023

archief