REGIO – Beleef een leuk dartstornooi want Darts Travel heeft nog tickets voor Wieze

C21

REGIO – Beleef een leuk dartstornooi want Darts Travel heeft nog tickets voor Wieze

Darts_travel_belgian_darts_open__3_
 

Kurt Derauw uit Tollembeek  is sinds vorig jaar actief bezig met het organiseren van reizen naar tal van dartstornooien, niet enkel in België maar ook ver daarbuiten. Hij speelt zelf geen darts, maar hij werd na contact met heel wat enthousiaste en gemotiveerde dartsfans door de microbe gebeten. Hij kreeg een heel warm gevoel bij de dartswereld en wilde graag iets doen. Dan kijk je al snel bij waar je mogelijkheden en expertise liggen, en was de stap om busreizen naar dartswedstrijden te organiseren, snel gezet. 

Dus organiseert Kurt vandaag met zijn bedrijf Darts Travel vanuit heel Vlaanderen tal van busreizen naar PDC dartstornooien. De sleutel hierbij is: alles wordt voor jou geregeld, het enige wat jij moet doen is de bus opstappen en je amuseren, met je vrienden en medefans.

Darts Travel organiseert uitstappen naar de grootste Europese dartstornooien, zoals het PDC wereldkampioenschap in Londen, de World Grand Prix Darts, de World Matchplay of de Premier League. Alternatieven zijn er eerlijk gezegd nauwelijks. Darts Travel heeft voor België de exclusiviteit om trips naar PDC-tornooien aan te bieden. 

Kurt Derauw: “Graag wil ik iedereen geruststellen. Het is niet omdat we een monopolie hebben dat onze prijzen hoger zijn dan normaal. Wij rekenen gewoon de prijs die PDC vraagt voor een ticket, plus een kleine extra vergoeding voor het transport. En daar krijg je van ons veel voor terug. Wij hebben een ruime ervaring in deze wereld, en onze waarden zijn: flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact. Onze overtuiging is dat wij jou enkel blij kunnen maken door te focussen op aanspreekbaarheid, en door onze passie voor uitstappen met jou te delen. Zo weet je dat we onder gelijkgezinden zijn, en dat jouw uitstap een unieke belevenis wordt."

De dartstornooien springen als paddenstoelen uit de grond. Zelfs al in Tollembeek, maar ook in Geraardbergen en Ninove zijn er tornooien. Kurt Derauw is vandaag de enige in ons land die een licentie heeft om deze  busreizen naar de PDC-tornooien te organiseren. 

“Je moet er soms vlug bij zijn want het WK was op vier dagen volledig uitverkocht in London", vertelde Kurt ons. “Nog een groot voordeel van met de bus naar zo’n tornooi te gaan is dat je gerust een pintje mag drinken, daarna kruip je gezellig samen de bus op. Geen files, geen parkingproblemen, geen wachttijden voor reservaties of tickets.”

Tickets aangeboden door Dartstravel.be zijn 100% legaal! Als exclusief verdeler voor België van partner Sportreizen.com, is de organisator dus de enige die met instemming van de PDC dartsuitstappen naar de grote PDC-tornooien mag aanbieden in ons land. Mocht het onwaarschijnlijke gebeuren, en word je ondanks je betaalde ticket op naam, door Darts Travel aangeboden, niet binnengelaten, dan garanderen zij dat de gehele reissom wordt terugbetaald.

Er zijn opstapplaatsen in Geraardsbergen, Dilbeek, Galmaarden, Ninove en Sint-Pieters-Leeuw. Van daaruit word je in alle rust naar een tornooi gebracht wordt. Er zijn al tickets vanaf 59 euro, voor busreis en ticket, wat zeer betaalbaar is. Op de site www.dartstravel.be vind je heel wat informatie over welke reizen naar waar Kurt Derauw aanbiedt (België, Nederland, Duitsland en Engeland) en waar je kan opstappen. 

De Belgian Darts Open, onderdeel van de PDC European Darts Tour, die einde deze maand in Wieze plaatsvindt, is helemaal uitverkocht. Niet moeilijk als je weet dat zowat de hele darts-wereldtop aanwezig is. De enige die nog tickets aanbiedt, is Darts Travel. Je hebt dus geen enkel excuus meer om thuis te blijven. 

 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 24 jun 2024
Marc Colpaert | 22 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief