NINOVE - Het Ninia Shopping Center bestaat 20 jaar en dus is het feest van 1 tot 8 oktober

C21

NINOVE - Het Ninia Shopping Center bestaat 20 jaar en dus is het feest van 1 tot 8 oktober

Editie_ninove_ninia_2__kopie_
Feest in het Ninia Shopping Center.- Foto Marc Colpaert
 
Ninia Shopping Center blaast 20 kaarsjes uit en dat gaan ze niet zomaar laten voorbijgaan. Na 20 jaar bestaan, blijft het Ninoofse shoppingcenter met zijn 30 winkels en 3  horecazaken een aangename lokale ontmoetingsplaats voor de 2,5 miljoen bezoekers  per jaar. Dit verdient gevierd te worden. Van zaterdag 1 tot en met zaterdag 8 oktober  trakteert Ninia Shopping op leuke acties en spectaculaire animaties. De parking is de hele week gratis. 

Deze 20ste verjaardag viert Ninia Shopping Center met haar klanten tijdens een heuse  feestweek van 1 tot en met 8 oktober.  Een fantastisch animatieprogramma waar jong en oud zijn gading vindt werd samengesteld. De festiviteiten beginnen op zaterdag 1 oktober met twee modeshows waaraan 13 winkels  deelnemen. De nieuwste collecties en dé trends voor het najaar worden aan het publiek  voorgesteld. De klanten worden ook letterlijk in de bloemetjes gezet. 

Tijdens de week zorgen verschillende artiesten voor spektakel en animatie: onder meer een  sympathieke bellenblazer met zijn gigantische zeepbellen, acrobaten die halsbrekende toeren uithalen in een versierde metalen kooi en stijlvolle steltlopers maken hun opwachting.  Daarenboven krijgen de bezoekers eveneens muziekintermezzo’s voorgeschoteld: van een  klassiek violiste tot en met een DJ Set. Op andere momenten kunnen ze op Ninia’s verjaardag  klinken met een glaasje cava. 

Op zaterdag 8 oktober, kunnen de klanten hun kans wagen aan het Rad van Fortuin. 

“Er zijn 1.500 prijzen te winnen als zij een aankoopbewijs van € 10 voorleggen, onder andere  exclusieve flesjes Ninia-bier bij, speciaal gebrouwen door de lokale brouwerij Slaghmuylder,  kortingsbonnen en gift cards met een waarde tot 50€”, vertelt Valérie Couchant, Marketing  verantwoordelijke van Ninia Shopping, voor AG Real Estate, eigenaar. 

Dankzij Ninia Shopping zal heel het centrum van Ninove in een heuse feeststemming  verkeren. Veel redenen dus om Ninia begin oktober zeker een bezoek te brengen. Tijdens deze week is de parking tenslotte gratis.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 sep 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 18 jul 2024
Marc Colpaert | 17 jul 2024

archief