NINOVE - Het Ninia Shopping Center bestaat 20 jaar en dus was het feest van 1 tot 8 oktober.

C21

NINOVE - Het Ninia Shopping Center bestaat 20 jaar en dus was het feest van 1 tot 8 oktober.

20221008_152049__1_
Bij Celeste(rechts) mochten de mensen even aan het rad draaien.- Foto Marc Colpaert
 
Ninia Shopping Center blaast 20 kaarsjes uit en dat gingen ze niet zomaar laten voorbijgaan. Ze bestaan 20 jaar het Ninoofse shoppingcenter met zijn 30 winkels en 3  horecazaken een aangename lokale ontmoetingsplaats voor de 2,5 miljoen bezoekers  per jaar. Van zaterdag 1 tot en met zaterdag 8 oktober  trakteerde Ninia Shopping op leuke acties en spectaculaire animaties. De parking was de hele week gratis.
 
Deze 20ste verjaardag viert Ninia Shopping Center met haar klanten tijdens een heuse  feestweek van 1 tot en met 8 oktober.  Een fantastisch animatieprogramma waar jong en oud zijn gading vindt werd samengesteld.  De klanten werden ook letterlijk in de bloemetjes gezet. Tijdens de week zorgden verschillende artiesten voor spektakel en animatie: onder meer een  sympathieke bellenblazer met zijn gigantische zeepbellen, acrobaten die halsbrekende toeren uithalen in een versierde metalen kooi en stijlvolle steltlopers maken hun opwachting.  Daarenboven kregen de bezoekers eveneens muziekintermezzo’s voorgeschoteld: van een  klassiek violiste tot en met een DJ Set.  
Op zaterdag 8 oktober, konden de klanten hun kans wagen aan het Rad van Fortuin(foto). 
“Er waren 1.500 prijzen te winnen als zij een aankoopbewijs van € 10 voorlegden, onder andere  exclusieve flesjes Ninia-bier bij, speciaal gebrouwen door de lokale brouwerij Slaghmuylder,  kortingsbonnen en gift cards met een waarde tot 50€”, vertelde Valérie Couchant, Marketing  verantwoordelijke van Ninia Shopping, voor AG Real Estate, eigenaar. 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 14 nov 2022
Marc Colpaert | 12 nov 2022

archief