NINOVE - Kerstkoning Christoff komt naar Ninove en Liedekerke

C21

NINOVE - Kerstkoning Christoff komt naar Ninove en Liedekerke

Unnamed__9_
Ingezonden foto
 

Samen met zijn muzikanten en het jeugdkoor Scaletta komt Christoff op 20 december naar Ninove en op 28 december 2022 naar Liedekerke met zijn ‘Kerst met Christoff’-tournee. Met bijna 100.000 bezoekers, groeide Christoff de voorbije jaren uit tot de ‘kerstkoning van Vlaanderen’. “Net als voor mij, zijn deze kerstconcerten ook bij het publiek uitgegroeid tot een vaste afspraak.  

Wat ik na afloop vaak hoor is dat de mensen genieten van de muzikale mix van kerstklassiekers en liedjes waarin een mooie boodschap zit. ‘Glorie Hallelujah’, ‘Witte Kerstmis’, het ‘Onze Vader’ en ‘Kleine trommelaar’ zijn dé absolute smaakmakers die ook dit jaar niet ontbreken op het lijstje dat we jaarlijks aanvullen met enkele muzikale verrassingen die perfect passen. Ik kijk er nu al naar uit”, zegt Christoff enthousiast. 

 In december kan je in Vlaanderen weer voluit meegenieten van ‘Kerst met Christoff’, de populaire reeks van kerstconcerten waar kerstkoning Christoff dit jaar al voor de 10de keer mee op tournee gaat. "Voor mij is Kerstmis een belangrijke feestdag”, begint de populaire zanger het gesprek: “Ik spaar kosten noch moeite om het elk jaar uitgebreid te vieren, samen met de mensen die ik graag zie.” Christoff komt met ‘Kerst met Christoff’ op 14 december 2022 (20u00) naar de Sint-Gertrudiskerk in Wetteren, op 20 december 2022 (20u00) naar de Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaartkerk in Ninove, op 22 december 2022 (20u00) naar de Sint-Ghislenuskerk in Waarschoot, op 26 december 2022 (15u00) naar de Sint-Pauluskerk in Deinze en op 28 december 2022 (20u00) naar de Sint-Niklaaskerk in Liedekerke. 

Tickets en info: www.kerstmetchristoff.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 dec 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 21 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief