NINOVE - Erik van Looy komt met allereerste comedyshow naar Ninove

C21

NINOVE - Erik van Looy komt met allereerste comedyshow naar Ninove

Editie_ninove_bib_2__kopie_
Illustratiebeeld. Foto Marc Colpaert
 
Erik Van Looy kennen we al seizoenen lang als de goedlachse en flamboyante presentator van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Door zijn grenzeloze populariteit als quizmaster zouden we haast vergeten dat hij één van de meest succesvolle regisseurs van het land is en al zijn hele leven passioneel verslaafd is aan cinema en filmsterren.
 
In z’n comedyshow ‘Verslaafd!’ vertelt Erik met veel humor over de eerste 60 jaar van zijn roemrijke filmverleden. Over de supersterren die hij mocht interviewen voor De Laatste Show, zijn verrassende relatie met Koning Albert, Koningin Paola en Yasser Arafat, zijn filmklassiekers waarin Koen De Bouw (vijf keer), Jan Decleir (drie keer) en de chihuahua van Mickey Rourke (één keer en nooit meer) een voorname rol speelden, zijn levensbedreigende honger tijdens een etentje met de vrouw van Tom Cruise én over die keer dat hij met de naakte cowboy van The Village People om drie uur ’s morgens in een Antwerpse hotelkamer zat.
 

Mis deze unieke show niet, want het zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat Erik het zich allemaal nog kan herinneren. Op 19 april 2023 houdt Erik halt in de CC De Plomblom in Ninove. Tickets en info via www.comedyshows.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief