Erfgoed van Morgen een artistieke visie van Pajotse kunstenaars Ann Adriaenssens, Goan Allebosch, Luc Van Holen, Wim Adriaenssens in Ninove en Galmaarden

C21

Erfgoed van Morgen een artistieke visie van Pajotse kunstenaars Ann Adriaenssens, Goan Allebosch, Luc Van Holen, Wim Adriaenssens in Ninove en Galmaarden

Img-20240306-wa0000
 
Kunstenaars uit Bever, Galmaarden en Ninove stellen hun werken tentoon in de zaal Liberale kring in de Dreefstraat in Ninove en in de tuin van het Baljuwhuis in Galmaarden dit op 20 & 21 april. Een collectief van hedendaagse kunstenaars staat op het punt de geschiedenis een stap voor te zijn met de aankondiging van hun tentoonstelling: "Erfgoed van Morgen."
 
Deze expo nodigt bezoekers uit om voorbij de grenzen van het heden te kijken en zich een wereld voor te stellen waarin archeologen artefacten hebben opgegraven die een nieuw licht werpen op onze huidige tijd. Elk van de kunstenaars geeft hierop zijn/haar eigen visie. "Erfgoed van Morgen" brengt diverse kunstvormen samen, waaronder schilderijen, beeldhouwwerken, installaties, keramiek en mixed media. De kunstenaars in kwestie zijn: Ann Adriaenssens uit Bever, Els Van Heddegem, Goan Allebosch, Luc Van Holen uit Galmaarden, Marijke Kuijer, Pierre Van Holsbeeck, Wim Adriaenssens uit Vollezele en Hilde Geeraerts.
 
Datum en Locatie 20-21 april 2024
Ninove: Liberale kring, Dreefstraat 16, 9400 Ninove. Zaterdag 20 april: van 14u tot 19u. Zondag 21 april: van 13u tot 18u.
Galmaarden: Tuin Baljuwhuis, Kammeersweg 2, 1570 Galmaarden ism Galmusant Galmaarden op zondag 21 april van 13u tot 18u 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief