Rotary NINOVE - GERAARDSBERGEN en Lions NINOVE schenken kerstpakketten aan het OCMW

C21

Rotary NINOVE - GERAARDSBERGEN en Lions NINOVE schenken kerstpakketten aan het OCMW

Editiepajot_ninove_rotaryclub_kerstman_foto_jacky_delcour
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_ninove_rotaryclub_kerstman_foto_jacky_delcour__1_
Foto's © Jacky Delcour
 

Een delegatie van Rotary Ninove-Geraardsbergen heeft 70 kerstpakketten geschonken aan het OCMW van Ninove. Donderdag mag het OCMW Ninove nog eens 35 kerstpakketten gaan halen bij de Lions Ninove.

Deze acties, die al even een traditie zijn, kaderen perfect binnen de doelstellingen van beide Serviceclubs, namelijk de meest kwetsbaren onder ons helpen.
De pakketten bestaan uit een resem voedings- en verzorgingsproducten en onderhoudsmiddelen met aandacht voor alle leden van het gezin.
Het OCMW Ninove is héél blij met dit jaarlijkse kerstgeschenk. “De pakketten van de Rotary club delen we in de eerste plaats uit aan onze cliënten met kinderen. Dit is volgens ons nog steeds de meest kwetsbare groep en zoals eerder al aangehaald in onze beleidsopties, is het bestrijden van kinderarmoede voor ons een prioriteit de komende jaren. Daarnaast kunnen we ook nog een 20-tal alleenstaanden hiermee plezieren. De pakketten van Lions Ninove gaan naar onze cliënten binnen de dienst schuldbemiddeling. Hiermee belonen we die mensen die het afgelopen jaar hun best deden om de begeleiding goed op te volgen en vol te houden. Een blijk van appreciatie van onze kant”, aldus voorzitter Lieven Meert.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 dec 2013
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief