Artikels Archief van Geraardsbergen

GALMAARDEN - Erwin en Carine winnen tv bij Belectron

Editiepajot_galmaarden_tv__kopie_
Een grote tv voor Erwin en Carine.- Foto Marc Colpaert
 

Erwin Daneels en Carine Hantson uit Lierde zijn de winnaars van een grote televisie gewonnen tijdens de opendeurdagen bij Belectron in Galmaarden. Op 11 en 12 november waren er opendeurdagen bij deze electroreus waar vele honderden mensen op af kwamen. Wie een bezoekje bracht kon een 55 inch televisie winnen. "Wij brachten op zondag een bezoekje aan dit huis van vertrouwen, waar we al jaren klant zijn en

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 dec 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

GERAARDSBERGEN - Manillersclub “Zonder is er onder viert kampioenen”

890dwbxxw50-manillersclub-zonder-is-er-onder-viert-kampioenen
 

In café den ezel in Moerbeke werden de kampioenen van manillersclub “Zonder is er onder” gevierd. Het was Paul De sutter die zich tot kampioen kaartte. Noël De Bruyne wist zich voor de derde maal op rij tot koning te kronen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 dec 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

GERAARDSBERGEN - Sportverdienstelijken gehuldigd tijdens sportgala

890dwbxxw51-sportverdienstelijken-gehuldigd-tijdens-sportgala
 

Tijdens het Sportgala werden in het Arjaantheater werden de zomerkampioenen uit diverse sportdisciplines gehuldigd. De trofee “Sportverdienste” ging naar ploegleider van wielerploeg Wanty-Groupe Gobert Hilaire Van der Schueren. Bij de “Jeugd per ploeg tot 18 jaar” ging de titel naar de pupillen en miniemen meisjes van ACG.

 

Klik hier om meer te lezen

 
10 dec 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

GERAARDSBERGEN - Manneken-Pis ontvangt 311de pakje Constant

890dwb03w50-manneken-pis-ontvangt-311e-pake-constant
 

Het Manneken-Pis kreeg  zijn 311de pakje ‘Constant’ genaamd. Dit plunje werd geschonken door de Congregatie van de Paters Jozefieten en de 3 scholen van het Sint-Jozefsinstituut ter gelegenheid van 200 jaar Jozefietenonderwijs.

 

Klik hier om meer te lezen

 
05 dec 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

GERAARDSBERGEN - Sint bezocht boerenmarkt op stationsplein

Jim_5214
 

Zondag verwelkomden voor het 2de jaar op rij de handelaars van het stationsplein en deze van de boerenmarkt de Sint en zijn pieten. De Sint kwam aan met  tractor en aanhangwagen. De aanwezige kindjes konden meteen een geschenkje halen en mee op de foto staan.

 

Klik hier om meer te lezen

 
05 dec 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

GERAARDSBERGEN - Radio Delta en M fm hertekenen het radiolandschap in Z-O Vlaanderen

8_img_3745

Onlangs werden de nieuwe radiovergunningen door Minister Gatz toegekend. Het radiolandschap werd drastisch hertekend. De Zottegemse radio M fm kreeg 2 extra frequenties en een vergunning voor de komende 9 jaar toegewezen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
05 dec 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

GERAARDSBERGEN - MIG binnenkort ook in NINOVE en Zottegem te beluisteren

Mig
 

MIG gaat uitbreiden. De radiozender voor Geraardsbergen en Lierde zal binnenkort ook te beluisteren zijn in Ninove en Zottegem. Daarvoor heeft de overheid het licht op groen gezet. De uitbreiding zal ten laatste in 2018 afgerond zijn. Daardoor verhoogt het aantal potentiële luisteraars van 30.000 naar 130.000.

 

Klik hier om meer te lezen

 
05 dec 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

GERAARDSBERGEN - Cultuurraad reikte cultuurprijzen uit

890dwb07w50culturraad-beloont-verdienstelijken
 

Vrijdagavond werden in de theaterzaal van de kunstacademie opnieuw de Geraardsergse cultuurprijzen uitgereikt. De cultuurprijs wordt uitgereikt aan een vereniging, individu of een cultuurvrijwilliger, die zich het voorbije jaar heeft ingezet om Geraardsbergen op sociocultureel vlak in de kijker te zetten.

 

Klik hier om meer te lezen

 
05 dec 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

GERAARDSBERGEN - Sint te gast op Sinterklaastocht Padstappers

Jim_5067
 

De Sint is in het land en bezocht ook een tocht van de Padstappers. Groot en klein  kon genieten van zijn aanwezigheid en dat bovendien na een alweer tot in de puntjes verzorgde wandeltocht.

 

Klik hier om meer te lezen

 
02 dec 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

KA GERAARDSBERGEN brengt liefde voor techniek over aan basisschoolleerlingen in project ‘Little Bits’

Little-bits-verkleind-1
 

De leerlingen uit het zesde jaar van Basisschool Dender krijgen op het KA Geraardsbergen informatieve maar ook entertainende praktijklessen rond technologie in het project ‘Little Bits’. De jonge leerlingen doen twee toffe en gevarieerde proeven bij de leerkrachten Grijseels en Verhellen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
02 dec 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

GERAARDSBERGEN - De Warmste Bende zet zich in voor Move for Parkinson

890dwlok5w48-de-warmste-bende-steunt-move-for-parkinson
 

De vriendengroep De Warmste Bende organiseert in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel in jeugdcentrum De Spiraal op zondag 3 december vanaf 11 uur een wervelend spektakel met bands en muzikanten, drinks en food.

 

Klik hier om meer te lezen

 
29 nov 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

GERAARDSBERGEN - V!BE hield tweede dinnershow

Jim_5052
 

V!BE is een lokale  showvereniging waarin spektakel centraal staat. Dit bewezen ook dit jaar tijdens hun tweede dinnershow die doorging in de Spiraal . Na en heerlijke avondmaaltijd mocht het publiek genieten van zang, spektakel en dans live  gebracht door deze  gepassioneerde vriendengroep.

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 nov 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

Leerlingenraad KA GERAARDSBERGEN verkoopt lekkers tijdens ‘Warmste Week van het KA’

Warmste-week-verkleind-tweede-bestand
 

Ieder jaar organiseert de leerlingenraad van het KA Geraardsbergen een ‘Warmste Week van het KA’ met enkele verkoopacties voor de ‘Music For Life-actie’ van Studio Brussel. Dit jaar verkopen de leerlingen en leerkrachten van de leerlingenraad op maandag en woensdag hartverwarmende chocolademelk en smeuïge cake tijdens hun ‘Warmste Speeltijd’.

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 nov 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

GERAARDSBERGEN - Folk for Life ten voordele van OZC Sint-Vincentius

890dwb07w49-folk-for-life-tvv-ozc-st-vincencius
 

In De Doos op het domein de Gavers  ging Folk for life, een  event dat kadert binnen de acties voor Music For life van Studio Brusse door . De opbrengst van dit gebeuren gaat integraal naar Ondersteunings- en Zorg Centrum Sint-Vincentius, een voorziening voor mensen met een verstandelijke beperking.

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 nov 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

GERAARDSBERGEN - De nieuwe KONA voorgesteld

Editiepajot_geraardsebrgen_vanbelle_2__kopie_
De nieuwe Kona werd voorgesteld bij Vanbelle. - Foto Marc Colpaert
 

In de showroom van de garage Vanbelle ter hoogte van de Astridlaan 169 in Geraardsbergen werd de nieuwe SUV Kona voorgesteld. Jezelf blijven, origineel uit de hoek komen, karakter tonen dat is alles waar de nieuwe SUV Kona voor staat. Met daarin toptechnologie die je het leven gemakkelijker maakt. "Neem daarbij nog een hoog gemonteerd zwevend touchscreen voor eenvoudige toegang tot vele apps en functies van de wagen. Alles aan deze wagen is gericht op uw gemak en veiligheid", vertelde Stephan Vanbelle ons.

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 nov 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 

Stad GERAARDSBERGEN investeert in de renovatie van bestaande of leegstaande handelspanden in het kernwinkelgebied

Jim_2203
 

Stad Geraardsbergen komt vanaf januari met een nieuwe renovatietoelage in het handelscentrum. Deze toelage is bedoeld voor handelspanden in het kernwinkelgebied, enerzijds voor renovatiewerken aan de voorgevel en anderzijds voor werken ter verbetering van de commerciële ruimte.

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 nov 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

GERAARDSBERGEN - Eclips TV programmeert eigen versie van Vlaanderen Vakantieland

Eclips_20170718091906

Omdat een alternatief voor het populaire vakantieprogramma Vlaanderen Vakantieland uitblijft, wil Eclips TV vanaf 2018 een toerismemagazine programmeren. ‘De belangstelling van 50+ is alvast zeer groot’, zegt coördinator David Larmuseau.

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 nov 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

GERAARDSBERGEN - Grootouderfeest Wijkschool Pieternel

Img_2768
 

De kleuters van wijkschool Pieternel, een afdeling van BSGO Centrum, vierden hun grootouders. De allerkleisten werden voor één dag acrobaat, clown of krachtpatser in hun eigen geïmproviseerde circustent. De grootouders trotseerden de kou om te genieten van een prachtige voorstelling.

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 nov 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

GERAARDSBERGEN - Fijnstof-resultaten AIRbezenproject gekend

Img_3333
 

De luchtkwaliteit in het stadscentrum van Geraardsbergen is opvallend slechter dan die in de landelijke deelgemeenten. Dat blijkt uit de resultaten van het project AIRbezen 2017. Daarmee wil beweging.net, CM en Universiteit Antwerpen samen met de Provincie Oost-Vlaanderen, Vormingplus en vdk bank het verkeersgerelateerd fijn stof in de provincie in kaart brengen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 nov 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

GERAARDSBERGEN - Pakjesmaand in de Gavers tijdens het Sintweekend en de kerstvakantie

Image1

December is dé maand bij uitstek om cadeautjes uit te delen. En dat doen ze ook, in het Gaversbad!

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 nov 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 

Laatste Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 27 nov 2017

archief