GALMAARDEN / G'BERGEN - De D-Max generator van Isuzu

C21

GALMAARDEN / G'BERGEN - De D-Max generator van Isuzu

Editiepajot_galmaarden_isuzu_1_foto_marc_colpaert__kopie_
Isuzu als een rots in de branding. - Foto © Marc Colpaert
 
Editiepajot_galmaarden_isuzu_2_foto_marc_colpaert__kopie_
Foto © Marc Colpaert
 
Editiepajot_galmaarden_isuzu_3_foto_marc_colpaert__kopie_
Foto © Marc Colpaert
 
Editiepajot_galmaarden_isuzu_4_foto_m_colpaert__kopie_
Er is genoeg plaats in de laadbak. - Foto © Marc Colpaert
 

U ziet ze soms ook wel eens voorbij rijden, die grote 4x4 wagens maar het was de eerste maal dat wij van garage Stephan Vanbelle uit Geraardsbergen er ook daadwerkelijk eentje mochten uitproberen. De zware (2,5l) motor slaat aan, we zetten hem op D en weg zijn we de wijde wereld in. De eerste tijd is het toch wel even wennen, dit is een lichte vrachtwagen, dus geen gewone wagen waar we normaal mee rondrijden. “De bedoeling was om een wagen te bouwen die de eigenschappen van een gewone auto combineren met de functionaliteit van een truck en ik denk dat Isuzu daar wonderwel in geslaagd is”, zegt Stephan Vanbelle ons. Vandaag vertrouwen meer dan 6 miljoen kopers op de kracht - 3,5 ton trekkracht - en de prestaties van betrouwbare Isuzu pick-ups. Maar terug naar onze testrit, het interieur straalt evenveel luxe uit als een gewone wagen, lederen zetels, airbags alles is voorhanden, zelfs stoelverwarming kan. De wagen maakt als lichte vrachtwagen meer lawaai dan een doorsnee wagen maar een groot probleem is dit niet. Qua veiligheid scoort hij goed met een achteruitrijdcamera en parkeersensoren, wat wel gemakkelijk is met zijn lengte van 5,30 m. Gedurende de rit stellen we vast dat deze wagen enorm wendbaar is, iets dat men op het eerste gezicht niet zou denken. “Heel wat mensen zijn aangenaam verrast als ze met deze wagen moeten parkeren”, bevestigd ook Stephan. Natuurlijk is dit geen stadswagen, daarvoor koopt men deze wagen dan ook niet

Wereldwijd genieten de dieselmotoren van Isuzu aanzien dankzij hun bewezen betrouwbaarheid en bedrijfs-zekerheid. Uniek in het segment van de N-Series (lichte) bedrijfsvoertuigen is Isuzu’s gebruik van tandwielaandrijving. Distributieriemen of –kettingen zijn niet te vinden en dus niet te onderhouden of te vervangen. Dat tandwieldistributie zeer betrouwbaar is en zeer lang meegaat, bewijzen de motoren in de echt zware vrachtwagens van diverse merken, waar dit principe meer ingeburgerd is. Vele testkilometers en de wetenschap dat Isuzu wereldwijd quasi de grootste is in de ‘light commercial trucks chassis cab’ dragen bij tot de onbezorgdheid waarmee U morgen in uw nieuwe Isuzu N-Series zal kunnen rondrijden. Ze geven dan ook 5 jaar waarborg (tot 150.000km) op de hele aandrijflijn van elke N-Serie dieselmotor.

Voor het uittesten van de 4x4 op moeilijk terrein hadden wij niet genoeg tijd, maar dit beestje van 1,7 ton kan toch al in ieder geval zijn mannetje staan op de weg. Wij vermoeden dan ook dat dit op het terrein niet anders zal zijn. Deze wagen die kan geleverd worden met verschillende laadbakdeksels wordt momenteel verkocht aan de actieprijs van 35.375 euro. Meer informatie over deze en andere modellen van Isuzu bij garage Stephan Vanbelle Astridlaan 169 in Geraardsbergen, tel 054/41.64.81 of:

info@vanbelle.hyundai.be. Ook open op zaterdag.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 dec 2013
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief