GERAARDSBERGEN - Begin vandaag nog te stappen en te wandelen met Beweging- en sportproject Rebus vzw

C21

GERAARDSBERGEN - Begin vandaag nog te stappen en te wandelen met Beweging- en sportproject Rebus vzw

Editie_geraardsbergen_toestellen_3__kopie_
Wie gaat stappen in de Gavers kan ook gebruik maken van de vele toestellen.- Foto Marc Colpaert
 
Stappend naar een goede conditie dat is het doel voor 2022 toch zeker als het van Armand Matthijs en zijn vzw Beweging- en sprortproject Rebus afhangt. Na de grote gezondheids- en natuurcrisis begonnen meer mensen te stappen, te fietsen, te bewegen…Altijd al  was en is een goeie conditie de ideale manier om minder snel ziek te worden of beter te genezen.
 
Wil je ook meer in beweging komen en je algemene conditie versterken? Dan hebben we een fijn aanbod voor jou. We kunnen je helpen om meer en langer te stappen. Net als bij elke sport kan je, door op een goeie manier te trainen, snel beter worden. We starten met een beperkte afstand en voeren dan wekelijks, volgens ieders eigen mogelijkheden, de afstand geleidelijk op. We vullen dit aan met eenvoudige lichaamsoefeningen voor een betere lenigheid en meer kracht. Het beoogde resultaat is een betere algemene conditie en kwaliteitsvoller leven.
 
Op twee natuur-plaatsen voorzien we vijf bijeenkomsten, in beperkte groep. Na deze start-bijeenkomsten kan je zeker, op eigen kracht, doorwerken aan het behoud of het verbeteren van je totale conditie. We kunnen ook, in groep en met veel goesting, afspreken om verder te werken aan meer bewegen en een gezondere levensstijl.
 
Vijf stap-bijeenkomsten van een uur  buiten, in beperkte groep telkens op zondag om 10 uur:
 
 -Site Maretak, Groteweg 25B- op weg naar ingang  woonzorgcentrum ‘De Populier’
 
Zondag 10-17 en 24 april
 
-De Gavers, Onkerzelestraat 280 –parking A-wachthuisje aan de weg naar het zwembad
 zondag 1-8-15-22 en 30 mei
 
Zorg voor vast schoeisel en goed zittende kledij. Deelnameprijs:  12 euro, daarin inbegrepen het lidgeld en 24u/7d verzekering van organisator: Beweging- en sportproject Rebus vzw (lid van Sporta.federatie -verzekering Ethias). Lidgeld+Verzekering geldig tot 31 augustus 2022. Info en aanmelden: hvanwassenhove@gmail.com - 054/255272 of armand.matthijs@skynet.be -  0474/279625 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 apr 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 08 mrt 2024

archief