REGIO/NINOVE - CC De Plomblom zoekt deelnemers voor dj-contest

C21

REGIO/NINOVE - CC De Plomblom zoekt deelnemers voor dj-contest

Editie_ninove_bib_2__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
Op vrijdag 22 september kunnen vijf Ninoofse DJ’s het tegen elkaar opnemen in een dj-wedstrijd. Deze wedstrijd gaat door tijdens de jongerenfuif georganiseerd door CC De Plomblom. Inschrijven voor de dj-contest kan tot en met 15 augustus.
 
 
Een kans voor jong talent
 
CC De Plomblom wil startende dj’s op het podium van de ‘afterschoolparty’ op 22 september. De eerste ‘afterschool’ mikt op jongeren die vrijdag na school nog zin hebben in een openluchtfeestje. Wie denkt dat hij/zij een meute jonge Ninovieters aan het dansen krijgt, mag z’n kans wagen tijdens de dj-wedstrijd. Elk muziekgenre dat strak klinkt in een mix is welkom. Kandidaten spelen een set van 35 minuten achter een professionele dj-booth. De line-up van de afterschoolparty bestaat uit (maximum) vijf kandidaten van de dj-contest en een grote naam die nog even geheim blijft.
 
 
Wie draait die wint
 
Wie de wedstrijd wint, krijgt een extra zetje in z’n draaicarrière. De winnaar gaat naar huis met een voucher t.w.v. 150 euro voor DeDJSchool van DJ F.R.A.N.K. Een vakjury van jongeren en een professionele dj zullen beslissen wie de beste set leverde. Inschrijven voor de dj-wedstrijd kan tot 15 augustus. Alle info vind je op de website van CC De Plomblom: www.ccdeplomblom.org/afterschool.  
De afterschoolparty vindt plaats op vrijdag 22 september vanaf 16 uur aan het buitentheater van CC De Plomblom.

  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jul 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 31 mei 2024

archief