GERAARDSBERGEN/NINOVE - KARATE CLUB KACHI start het nieuwe seizoen met heel wat uitdagingen

C21

GERAARDSBERGEN/NINOVE - KARATE CLUB KACHI start het nieuwe seizoen met heel wat uitdagingen

241332053_4460782534031649_186351871784466073_n
Ingezonden foto
 
Karate Club Kachi heeft zijn vorige karate seizoen afgesloten met heel wat hoogtepunten. Zo heeft de club 3 leden die nieuwe zwarte gordels behaald hebben op zeer jeugdige leeftijd met name; De Koninck Yinte (18 jaar), Rosseel Gust (15 jaar) en Holderbeek Lotte (15 jaar). Sommige leden trainden al vanaf hun 4de levensjaar bij de club Kachi. Yinte en Gust volgden zo hun vaders op die een jaar geleden hun zwarte gordel hebben behaald voor de Vlaamse jury van Karate Vlaanderen in Brugge. Vader van Yinte, Franky is nu een gevestigde waarde in het trainersequipe van de club.
 
Karate Club Kachi beleefde een topjaar vorig seizoen door prestaties te behalen op het Provinciaal, Vlaams en internationale tornooien. Ze behaalden maar liefst meer dan 200 podiumplaatsen. Ook zijn heel wat nieuwe talenten doorgegroeid tot enkele kampioenen. Zo heeft De Braeckenier Dio de Vlaamse titel behaald in Schoten en stond hij regelmatig op het internationaal podium als 9 jarige. 15 Provinciale, 12 Vlaamse en 5 Wereldkampioenen Shotokan heeft Kachi in één seizoen behaald. Ook op organisatorisch vlak heeft de club het er zeker niet slecht van afgebracht. Op hun eigen tornooi de Maitochi Kachi Trophy haalden ze zelfs het maximum aantal deelnemers van 530. Deze 5de editie was dan ook één van de grootste tornooien in België met deelnemers uit Nederland, België, Frankrijk, Engeland en Luxemburg. Volgend seizoen hoopt de organisatie om Duitsland bij te krijgen.
 
Dit is te danken aan het organisatieteam van de club, momenteel zetelen hier 10 personen maar er wordt gewerkt naar uitbreiding van het team om alle activiteiten buiten de trainingsuren in goede banen te leiden. 2 leden hebben zich vorig seizoen  in de kijker gewerkt in de Karate federatie “Karate Vlaanderen”. Zo is De Bruyn Hans lid van de scheidsrechtercommissie van Karate Vlaanderen WKF. Hoofdtrainer De Nil Jurgen is verantwoordelijke van de elitegroep van Karate Vlaanderen WKF. Ook heeft hij in 2023 de licentie van Kumite EK en WK coach WKF behaald na het afleggen van zijn examen in Cyprus en Kroatië. Volgend seizoen staat er heel wat op het programma. Maar liefst 15 leden zijn geselecteerd om deel uit te maken van de elitegroep WKF van Karate Vlaanderen. Sommige leden zijn in de running om een selectie waar te maken in het Belgisch team om deel te nemen aan het EK/WK in 2024. De voorbereidingen van het internationaal tornooi die op 24 maart 2024 zal gehouden is volop bezig om de topeditie van vorig seizoen te overstijgen. In oktober wachten we ongeduldig af of karate opnieuw zal toegelaten worden als Olympische sport voor 2028.
Bij Kachi kan 5 maal in de week getraind worden, zowel in Ninove als in Geraardsbergen. Competitief of reactief, iedereen is welkom in de club vanaf 4 jaar. Alle info kan men vinden via de website www.kachi.be. Indien meer info over de club, dit kan alle tijde via info@kachi.be of 0474/88.25.58. Kom gerust eens proeven tijdens één van de trainingen, de eerste 2 trainingen zijn trouwens gratis.
 
 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 sep 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 15 jul 2024
Jimmy GODAERT | 11 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief