PAJOTTENLAND - Feiten

C21

PAJOTTENLAND - Feiten

Goedlogopolitie

 Apotheek overvallen
DILBEEK - In de Roelandsveldstraat in Dilbeek werden vrijdag omstreeks 21u twee diefstallen uit voertuig d.m.v. braak vastgesteld. De daders hebben telkens een ruit van de voertuigen ingeslagen. Uit één voertuig werd een laptop en een gps gestolen, uit het andere voertuig werd een laptop gestolen.

Vrijdag  omstreeks 19.20 uur werd de interventieploeg in kennis gesteld van een diefstal met geweld in de Kerkstraat in Itterbeek. Twee verdachten eisten de inhoud van de kassa van de apotheek. De verdachten hebben hierbij geweld gebruikt. Het slachtoffer werd hierbij licht gekwetst. Er is een onderzoek gestart naar de verdachten.

Politie vraagt tips na ongeval stoffelijke schade
VOLLEZELE- In de Repingenstraat ter hoogte van het  kruispunt Congoberg gebeurde tussen vrijdag 12.00 uur en  zaterdag 8.45 uur een ongeval.. In onbekend omstandigheden werd een omheining aan diggelen gereden. De PZ Pajottenland onderzoekt de zaak en ontvangt graag tips.

Met auto in voortuin
BEVER - Zaterdag omstreeks 20.45 uur gebeurde een ongeluk aan de Commijn in volgende omstandigheden. C.A-M uit Bever bstuurde een personenauto en  kwam uit de richting Centrum en reed richting Silly. Vermoedelijk werd de bestuurster onwel, verloor de controle over haar voertuig en belandde in een voortuin waar ze nog een geparkeerde personenauto raakte. C. A-M werd voor verzorging overgebracht naar de kliniek in Geraardsbergen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jul 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jan 2023

archief