Artikels Archief van Dilbeek

DILBEEK Het Charles Mysterie, het vijfde boek van Dirk Vanderlinden

Dirk_vanderlinden_charles
Dirk Vanderlinden stelde zijn vijfde boek voor. Foto © Marc Sluys
 

 Dirk Vanderlinden stelde samen met uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts zijn nieuwste boek 'Het Charles Mysterie' voor.De excentrieke zakenman Ludwig Bernholt heeft een krankzinnig plan: hij wil de grootsheid van ‘Charlemagne’ evenaren.Hij heeft daarvoor het DNA nodig van enkele grote mannen uit de geschiedenis met de voornaam Charles, van Darwin tot Chaplin, van Lindbergh tot Bukowski.

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 mei 2017
Marc Sluys
Marc Sluys
 

DILBEEK - Gouden Fietsbel’ van Fietsersbond staat dit jaar op een bakfiets

Bakfiets_1
Ingezonden foto
 

 Vorig jaar ontving Meester Jan van ‘t Keperken de "Gouden Fietsbel". Dit jaar reikte de Fietsersbond de Gouden Fietsbel uit aan Philip en Cecile Vanhees die met een bakfiets hun kindjes naar kleuterschool Trip Trap brengt.

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 mei 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 

Piet en Cecile uit DILBEEK zijn diamanten paar

Dilbeek_diamant_de_decker_g_
Piet De Decker en Cecile Hemeryck vierden diamant. Foto's © Marc Sluys
 

 Piet De Decker (86) en Cecile Hemeryck (92) uit de Tuinbouwlaan 17 in Dilbeek vierden hun diamanten huwelijk. Het gezin groeide met de dochters Mientje en Annie en de kleinkinderen Lieven, Anton, Jan, Rolf en Clara. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 mei 2017
Marc Sluys
Marc Sluys
 

Marcel en Francine uit DILBEEK zijn diamanten koppel

Dilbeek_diamant_leuwers_g_
Marcel Leuwers en Francine Vandervoorde vierden diamant.
 

 Marcel Leuwers (82) en Francine Vandervoorde (81) uit Dilbeek vierden hun diamanten huwelijk. Het gezin groeide met de kinderen Ludo, Marleen en Joris en de kleinkinderen Jehanne,, Egon, Ruben, Jeroen, Michiel, Inte, Anton en Louise en achterkleinkind Tijl. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 mei 2017
Marc Sluys
Marc Sluys
 

Rik en Susanne uit SCHEPDAAL vierden hun gouden huwelijk

Schepdaal_dewaelheyns_g_
Rik Dewaelheyns en Suzanne Ferrest vierden hun gouden huwelijk. Foto © Marc Sluys
 

 Rik Dewaelheyns (73) en Suzanne Ferrest (72) uit de Jan De Trochstraat in Schepdaal vierden hun gouden huwelijk. Hun gezin groeide met de dochters Ilse en Kirsten en de kleinkinderen Lieselot, Hanne en Ward.  

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 mei 2017
Marc Sluys
Marc Sluys
 

Jean en Jeaninne uit SCHPDAAL zijn gouden koppel

Schepdaal_van_der_voorde_g_
Jean Van der Voorde en Jeannine Longin vierden hun gouden huwelijk. Foto's © Marc Sluys
 

 Jean Van der Voorde (71) en Jeannine Longin (71) uit de Keitskestraat in Schepdaal vierden hun gouden huwelijk. Het gezin groeide met zoon Erik en de kleinkinderen Simon en Lisa, dochter An met Laure en Arne en zoon Dirk met Alandra en Ilco. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 mei 2017
Marc Sluys
Marc Sluys
 

Adrien en Rosa vierden hun gouden huwelijk

Bijgaarden_goud_neige_g_
Adrien Neige en Rosa Telemans vierden goud. Foto's © Marc Sluys
 

 Adrien Neige (71) en Rosa Telemans (73) uit de Sint-Wivinadreef in Groot Bijgaarden vierden hun gouden huwelijk. Samen hebben ze zoon Yves en kleinzoon Thibo. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 mei 2017
Marc Sluys
Marc Sluys
 

DILBEEK - Kasteelconcert: harp en dwarsfluit

Aureliewim_320
 

Zoals elk jaar sluit het Davidsfonds zijn werkjaar af met een mooi kasteelconcert in kasteel La Motte. Dit jaar speelt het duo Aurelie Viegas (harp) en Wim Brabants (dwarsfluit).

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 mei 2017
Sam Herremans
ingezonden
 

DILBEEK Vikings en Klauwaerts leveren weer harde strijd op Regina Caeli

18301161_878913685566242_1945074674195443885_n
 

Op maandag 8 mei werd de aftrap gegeven van een interklassen sportduel tussen Vikings en Klauwaerts, een sportevenement dat de hele school naar jaarlijkse gewoonte twee weken lang verdeelt in rivaliserende kampen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
14 mei 2017
Sam Herremans
ingezonden
 

De gemeente DILBEEK reikte voor het eerst tijdens deze legislatuur medailles uit voor verdienste

10
 

Daarmee wil de gemeente mensen in de bloemetjes zetten die zich belangeloos inzetten voor de gemeente of de plaatselijke gemeenschap. Dat kan zowel over cultuur of sport gaan als over eender welk maatschappelijk terrein.

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 mei 2017
Sam Herremans
ingezonden
 

DILBEEK reikt medailles van verdienste uit

Medailles
Ingezonden foto
 

 De gemeente Dilbeek reikte voor het eerst tijdens deze legislatuur medailles uit voor verdienste. Daarmee wil de gemeente mensen in de bloemetjes zetten die zich belangeloos inzetten voor de gemeente of de plaatselijke gemeenschap. Dat kan zowel over cultuur of sport gaan als over eender welk maatschappelijk terrein. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 mei 2017
Felix Merckx
Ingezonden
 

Resultaten enquête Jong VLD DILBEEK

Jongvldenquete
 

De afgelopen weken hield Jong VLD Dilbeek een grootschalige bevraging bij de Dilbekenaar, zowel online als via deur-aan-deur bezoeken. Enkele honderden inwoners hebben hieraan deelgenomen. De jongerenafdeling maakte de resultaten bekend via haar Facebookpagina.

 

Klik hier om meer te lezen

 
07 mei 2017
Sam Herremans
Ingezonden
 

BEERSEL / REGIO Toer de Geuze krijgt meer en meer internationale belangstelling

Editiepajot_bart_devill___tdg1
foto Bart Devillé
 

 Voor de eerste maal vond de Toer de Geuze, al de twintigste keer georganiseerd door de  Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren(Horal), plaats gespreid over twee dagen en dit op 6 en 7 mei. En het ziet er naar uit gezien het groeiend succes dat ook in de toekomst zou moeten geopteerd worden voor een tweedaagse Toer de Geuze. De twee dagen konden Boon, De Cam, De Troch, 3 Fonteinen, Lindemans, Oud Beersel, Tilquin en bezoekerscentrum De Lambiek een bezoek gebracht worden. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 mei 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

DILBEEK - SMART TO SING met Gene Thomas

Dilbeek_muziek
Foto Tamara Pluij
 

 De smART to SiNG vzw organiseert popkoor activiteiten waar mensen met liefde voor muziek prachtige zangmomenten beleven in een groepssfeer waar passie, plezier van het samen zingen, humor en streven naar kwaliteit centraal staan. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
05 mei 2017
Felix Merckx
Tamara Pluij
 

BEERSEL / DILBEEK / HALLE / SINT-PIETERS-LEEUW - Week van de anderstalige klant

Editiepajot
Ingezonden foto
 

Tijdens de Week van de anderstalige klant van 2 t.e.m. 8 mei willen de gemeenten Beersel, Dilbeek, Halle en Sint-Pieters-Leeuw de handelaars aanzetten om mensen die Nederlands leren, ook effectief Nederlands te laten oefenen. Door laagdrempelig taalgebruik en aanmoediging, kan je als handelaar een grote bijdrage leveren om de anderstalige het zelfvertrouwen te geven dat nodig is om snel Nederlands te leren.

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 apr 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

64ste editie DILBEEK op Wandel

20170420_dilbeek_op_wandel_-_wandelaars
 

Dit jaar gaat “Dilbeek op Wandel” op 14 mei van start aan het Kasteel van Groot-Bijgaarden. De deelnemers kunnen hun keuze maken uit vijf mooie wandeltrajecten variërend van 5 tot 20 km. Het kortste wandeltraject (ook geschikt voor buggy's) zal voor de kleinsten geanimeerd worden met een heksen-tovenaarstocht.

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 apr 2017
Sam Herremans
ingezonden
 

Jong VLD DILBEEK schenkt helft opbrengst moederdagactie aan BUSO Levenslust

Img_0257_75f
 

Binnenkort plan Jong VLD Dilbeek weer haar moederdagactie waarbij er ontbijtmanden worden gebracht in heel Dilbeek voor moederdag. Dit jaar zal de jongerenafdeling de helft van haar inkomsten aan de vzw Levenslust in Schepdaal schenken.

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 apr 2017
Sam Herremans
ingezonden
 

Jean en Marie-Louise uit DILBEEK vierden hun gouden huwelijk

Dilbeek_goud_loef-rimaux_g_
Jean Loef-Rimaux en Marie-Louise De Braekeleer vierden goud. Foto's © Marc Sluys
 

 Jean Loef-Rimaux (72) en Marie-Louise De Braekeleer (70) uit de Ninoofsesteenweg  in Dilbeek vierden hun gouden huwelijk. Ze hebben 3 kinderen: dochter Anne met kleindochter Stefanie en kleinzoon Cederic, zoon Luc  met kleizoon Bryan en dochter Inge. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 apr 2017
Marc Sluys
Marc Sluys
 

Henri en Liliane uit SINT-ULRIKS-KAPELLE zijn 50 jaar getrouwd

Kapelle_goud_coppens_g_
Henri Coppens en Liliane Du Bois vierden goud. Foto's © Marc Sluys
 

 Henri Coppens en Liliane Du Bois uit de Brusselstraat in Sint-Ulriks-Kapelle vierden hun gouden huwelijk. Ze hebben drie kinderen: dochter Marleen met kleinzoon Niels, zoon Dirk met kleinzoon Tibo en dochter Wendy met kleindochter Hanne en kleinzoon Lars. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 apr 2017
Marc Sluys
Marc Sluys
 

Alexis en Jeaninne uit DILBEEK zijn diamanten paar

Dilbeek_diamant_koninckx_g_
Alexis Koninckx en Jeannine Mommens vierden diamant. Foto's © Marc Sluys
 

 Alexis Koninckx (82) en Jeannine Mommens (83)  uit de J. De Windestraat  in Dilbeek vierden hun diamanten huwelijk. Het gezin groeide met drie kinderen 7 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen. Zoon Christian met dochter Aurelie, dochter Sylvia met Sandrine en Gregoir, Cynthia met Margaux en Louise en Angelique met  Théodor en zoon Franc met Nicolas, Sebastien en Corentin. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 apr 2017
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 

Laatste Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 20 mei 2017
Felix Merckx | 12 mei 2017
Sam Herremans | 07 mei 2017
Felix Merckx | 05 mei 2017
Sam Herremans | 27 apr 2017

archief