GALMAARDEN - Nieuwjaarsontvangst lokale politie Pajottenland

C21

GALMAARDEN - Nieuwjaarsontvangst lokale politie Pajottenland

Editiepajot_nieuwjaarsontvangst_politie_pajottenland_-_deschuyffeleer__6_
Korpschef Marc Hellinckx en de voorzitter van de politieraad burgemeester Michel Doomst - Foto Deschuyffeleer
 
Dsc05522
De 50-jarige Marc Hellinckx uit Wambeek is de nieuwe korpschef van de lokale politie Pajottenland - Foto Deschuyffeleer
 

“Ook in het Nieuwe Jaar willen wij verder werken aan een Pajottenland waar iedereen het goed heeft en in veilige omstandigheden kan wonen, werken en ontspannen..” Zo luidde de boodschap van de Gooikse burgemeester Michel Doomst, tevens voorzitter van de politieraad, op de nieuwjaarsbijeenkomst van de politiezone Pajottenland. De bijeenkomst was tevens de uitgelezen kans om niet alleen het jaar te starten met goede voornemens maar ook om aan het ruim opgekomen publiek de nieuwe korpschef Marc Hellinckx voor te stellen.

Ook ging een dankwoord uit naar de gewezen korpschef Roland Pauwels. Hij gaat met zijn standvastigheid aan Witsegehalte de geschiedenis in als de eerste Pajottenlandse korpschef en tevens als pionier van de lokale politiehervorming voor de streek.
 
De nieuwe korpschef Marc Hellinckx, woonachtig in Wambeek, gaf aan van zijn personeel veel flexibiliteit dicht bij het bestuur en dicht bij de bevolking te verwachten om het Pajottenland niet alleen veilig maar ook leefbaar te houden en dit met financiële middelen gebaseerd op realisme. Hij brak ook een lans voor een broodnodig nieuw politiehuis en besloot met een gezegde van  Deng Xiaoping, vrij vertaald als “de paarden zullen blijven rennen, het dansen zal doorgaan”.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 28 mei 2024
Marc Colpaert | 23 mei 2024

archief