GOOIK - Korpsdag lokale politie Pajottenland

C21

GOOIK - Korpsdag lokale politie Pajottenland

Dsc02151
 
Dsc02149
Dsc02148
Img_0033
 
Img_0042
Img_0054
 
Voor haar korpsdag trok de lokale politie Pajottenland vanuit Kester te voet, met de fiets en met de moto naar het provinciaal domein in Huizingen. Naast de eigenlijke teambuildingsactiviteiten waaronder de hindernissenpiste konden de politiemensen er ook kennis maken met de rotsentuin.
 
De korpsdag wordt éénmaal per jaar opgezet om het samenhorigheidsgevoel in het korps te verstevigen. Collega’s van de naburige polities van Dilbeek en TARL sprongen in om de gebruikelijke politietaken in het Pajottenland mee te verzekeren.
 
’s Avonds wuifde het korps ook wijkinspecteur Johan Peeters van Lennik-centum uit die eind deze maand welverdiend op rust wordt gesteld. In zijn functie als wijkagent wordt hij vanaf 1 juli vervangen door Régis Devriese die overkomt van de politie Halle.
 
Een delegatie van het gemeentebestuur van Lennik met burgemeester Willy Dewaele als woordvoerder maakte dan ook van de gelegenheid gebruik om hun afscheidnemende wijkagent en zijn dame te bedanken, te feliciteren en hen de gebruikelijke geschenken te overhandigen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jun 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief