Diefstallen in LENNIK en verkeersongelukken in GOOIK, GALMAARDEN en BEVER

C21

Diefstallen in LENNIK en verkeersongelukken in GOOIK, GALMAARDEN en BEVER

Politielogo_heel_goed_20103_p200
EP

In Lennik stalen dieven de topkoffer en zadel van een scooter en werd er ook ingebroken in de kantine van FC Lennik. In de Bruneaustraat in Gooik was er een ongeluk met stoffelijke schade. In Galmaarden was er een ongeluk met vluchtmisdrijf en in Bever vielen er gewonden bij een ongeluk op de Puydt

Diefstal uit scooter op de Brusselsestraat in Lennik.
M.J. uit Dilbeek parkeerde haar scooter op de Brusselsestraat. Het voertuig werd er slotvast achtergelaten. Bij terugkomst stelt slachtoffer vast dat de topkoffer opengebroken werd en evenals het zadel. Uit de topkoffer werden de handschoenen ontvreemd, vanonder het zadel werd het boordgereedschap gestolen. Tevens werden beide spiegels gestolen. Van de dader(-s) geen spoor.
Diefstal met braak in voetbalkantine FC Lennik,
Dader(-s) duwden het houten raam van de voetbalkantine met geweld open en klommen door het raam, aan de toog namen ze enkele plastiekenkoffielepeltjes mee, die ze op de parking lieten vallen en achterlieten. Geen verder nadeel gekend. Geen spoor van de dader(-s), zij vluchten weg door alarm dat in werking trad.
Verkeersongeluk met stoffelijke schade te Gooik in de Bruneaustraat.
 D.L.A. uit Gooik reed met haar voertuig in de Bruneaustraat en viel in slaap. De bestuurder kwam met de wagen tegen een geparkeerde wagen terecht. De wagen kwam tot stilstand op zijn dak. Geen gewonden. Het voertuig werd getakeld.
Verkeersongeluk met stoffelijke schade en vluchtmisdrijf te Galmaarden in de  Hernestraat ( Gemeentelijk Sportcomplex ).
S.R. uit Galmaarden parkeerde haar voertuig reglementair in een parkeervak tegenover de parking van het gemeentelijk Sportcomplex. Toen ze terug naar haar voertuig toestapte bemerkte ze dat haar wagen werd aangereden. Geen gegevens van het vluchtend voertuig.
Verkeersongeluk met gewonden te BEVER op de Puydt.
K.J. uit Bever reed met voertuig op de Puydt richting centrum Bever. Volgens slachtoffer liep er een kat over straat en week hij hiervoor uit. Hij verloor de controle over het stuur en kwa tot stilstand tegen een boom. Bestuurder raakte door aanrijding licht gewond. De brandweer kwam ter plaatse om de weg op te ruimen en de boom te snoeien ( overhangende takken ). Het voertuig werd getakeld.   Slachtoffer zal later een dokter raadplegen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2013
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief