HERNE/BEVER/GALMAARDEN – Kandidaten gezocht om te zetelen in de kerkraden

C21

HERNE/BEVER/GALMAARDEN – Kandidaten gezocht om te zetelen in de kerkraden

Federatie_herne_1_
HERNE/BEVER/GALMAARDEN – Kandidaten gezocht om te zetelen in de kerkraden - © Deschuyffeleer
 

In de federatie Herne is het pastoor Kris Meskens,  verantwoordelijke voor de parochies St.-Géreon-Akrenbos, St.-Paulus-Vollezele, St.-Pieter-Sint-Pieters-Kapelle, St.-Petrus en Paulus-Herne, St.-Niklaas-Herfelingen en Onze-Lieve-Vrouw-Kokejane die thans belast is met de bekendmaking van de vacatures in de verschillende kerkraden en de inzameling van de schriftelijke kandidaturen. De kandidaturen worden tot uiterlijk 1 februari 2017 ingewacht bij pastoor Kris Meskens op zijn pastorijadres Molenstraat, 1 te 1540 Herfelingen.

Vacatures
Volgende vacatures voor lidmaatschap van de kerkraad in de parochies zijn te begeven: St.-Géreon in Bever/Akrenbos (2), St.-Paulus in Vollezele (4), St.-Pieter in Sint-Pieters-Kapelle (2), St.-Petrus en Paulus in Herne-centrum (3), St.-Niklaas in Herfelingen (2) en Onze-Lieve-Vrouw in Herne/Kokejane (2).
 
Voorwaarden
 
De kandidaten dienen vanuit hun geloofsovertuiging Rooms-katholiek te zijn en de volle leeftijd van 18 jaar bereikt te hebben op het ogenblik van hun verkiezing. Ook dienen zij in de bevolkingsregisters van de gemeente waar de parochie gevestigd is ingeschreven te zijn. De kandidaturen dienen vergezeld te zijn van een kopie van de identiteitskaart hetzij recto en verso hetzij, zo het om een elektronische identiteitskaart gaat, een afdruk met de adresgegevens.
 
De bekendmaking van de kandidaten gebeurt mettertijd door aanplakking in de respectievelijke parochiekerken.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 dec 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief