Micheline Corbesier (HALLE) wint wandelzoektocht ‘Ogen blikken’

C21

Micheline Corbesier (HALLE) wint wandelzoektocht ‘Ogen blikken’

Editiepajoit_ogen_blikken_gr_foto_merckx
 
Editiepajoit_ogen_blikken_kl_foto_merckx
Editiepajoit_ogen_blikken_2_kl_foto_merckx
 

De afgelopen maanden organiseerde VVV-Toerisme Halle een wandelzoektocht die kaderde in de tentoonstelling ‘Ogen Blikken’ van Lieve Bollaert. Winnares van de wandelzoektocht werd Micheline Corbesier uit de Vogelpers in Halle. Zij kreeg ondermeer een schilderij van kunstenares Lieve Bollaert.

Met deze zoektocht wilde VVV-Toerisme Halle de mensen Halle beter leren kennen. VVV-Toerisme Halle heeft een traditie op gebied van wandelzoektochten.
De wandelzoektocht werd ruim uitgewerkt en zowel jong als oud kon er aan deelnemen.
Positief vonden de deelnemers dat alle antwoorden op de gestelde vragen gevonden kon worden tijdens de wandeling Andere vroegen dan een kortere tocht
Door de afstand (ongeveer 9 km) vonden sommige deelnemers dat de tocht niet in eenmaal te doen was.
 
In totaal werden 95 deelnemingsformulieren binnen gebracht. Theo Vekeman, voorzitter van VVV-Toerisme Halle dat de opkomst gematigd maar toch positief is.
 
De jongste deelnemer aan de wandelzoektocht was Guillaume Maarten (5 jaar) en zowel Frans Vanderkelen en Jean Bonnuwyn waren met hun 73 jaar de oudste deelnemers.
Een prijs was er ook voor de deelnemer die het dichtst de schiftingsvraag benaderde. Zij moesten raden hoeveel personen de tentoonstelling van Lieve Bollaert gingen bezoeken en dat waren er 1.218. Zowel Luk Vanderkelen als Luc De Boeck noteerden 1.217 bezoekers.
 
De tien eersten van de wandelzoektocht zijn: 1. Micheline Corbesier (Halle); 2. Denis Van Damme (Sint-Gilles); 3. Annelies Adams (Halle); 4. Line Carette (Alsemberg); 5. Rosette Rasschaert (Lokeren); 6. Patrick Verhulst (Dilbeek); 7. Beatrix Rasschaert (Denderwindeke); 8. Eliane Devogelaere (Sint-Pieters-Leeuw); 9. Denise Quinaert (Dilbeek) en 10. Gudrun Ennekens (Lembeek).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 10 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 09 jun 2024
Marc Sluys | 07 jun 2024
Marc Sluys | 05 jun 2024

archief