REGIO - Feiten

C21

REGIO - Feiten

Editiepajot_politielogo_groot
 

In gracht
PEPINGEN- Cindy C uit Herne verliest donderdag omstreeks 12.30 uur in een bocht in de Ziekenhuisstraat de controle over haar stuur, het voertuig gaat overkop en komt in de gracht tot stilstand.  Cindy raakt licht gekwetst

Poging diefstal met braak in woning
HERNE - Onbekende(n) plegen braak op het toeganghek tot de achtertuin van een woning in de Postborre.  In de achtertuin worden ze op de vlucht gejaagd door de loslopende hond des huizes.

Verkeersongeval stoffelijke schade met vluchtmisdrijf
GALMAARDEN – Een  onbekende bestuurder verliest de controle over het stuur van zijn voertuig, komt in aanrijding met een omheiningsmuurtje in de Dorekensstraat. Hij  pleegt na de aanrijding vluchtmisdrijf.

Diefstal uit voertuig
HERNE - Onbekende(n) plegen tijdens de nacht braak op een geparkeerde  bestelwagen in de Van Cauwenberghelaan. Het nadeel is  momenteel onbekend

Samenwerking verder zetten
SINT-PIETERS-LEEUW - De politie zet haar uitwisselingsprogramma met de politie van Quebec verder. Vorige trok een delegatie met ook burgemeester Lieve Vanlinthout richting Canada om er onder meer de werking van de bereden politie te bekijken. 

Drankautomaat en rugzak
LEMBEEK - In de loop van het weekend is een drankautomaat van het Santa Maria Instituut opengebroken. De dieven stalen enkele blikjes.
Dieven hebben de linkerachterruit van een wagen in de Berendries ingeslagen, en een rugzak uit het voertuig gestolen. 

Inbraakpogingen
HALLE - Inbrekers hebben hun slag willen slaan in de Bondgenotenstraat. Ze probeerden een slot open te breken, maar dat mislukte. Ook in de Villalaan zijn de daders moeten afdruipen zonder buit.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 dec 2008
Marc Sluys
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys - Raymond Decoster | 19 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 15 feb 2024
Marc Sluys | 13 feb 2024

archief