Kleinhandel teleurgesteld in brouwerijen.

Kleinhandel teleurgesteld in brouwerijen.

62320628_2808516595888095_4189699859483197440_o
Kleinhandel is misnoegd. Foto @ Ingezonden
 

De kleinhandelaar is weer eens de dupe van de grootmachten in de Retail. Nu de echt Oude Geuze en Oude Kriek terug geliefd en gegeerd is door de consument, wordt het steeds moeilijker om er in onze rekken te krijgen.

Dit was jaren geleden ooit anders. 20 jaar geleden waren de brouwers gelukkig en blij dat wij als kleine handelaar hun bier wilden verkopen, wij geloofden er toen al in dat de consument naar het authentieke zou terug grijpen.

Nu zijn we zover dat onze inspanningen gaan lonen, en gaan de brouwerijen hun exclusieve bieren enkel verkopen aan grote supermarkten, en of exporteren naar het buitenland. Een kleine kanttekening, niet alle brouwers passen deze strategie toe! Gelukkig zijn er bij die onze inspanningen appreciëren. Ik ga zeker niet via deze weg namen noemen want dit zouden de groten maar al te graag hebben, dit zou al te veel gratis reclame zijn.

Als dit zo verder gaat kopen we binnenkort nog enkel in een grootwarenhuis en op het internet.

De oproep is aan Jan met de pet, KOOP UW SPECIAALBIEREN bij de kleinhandel. Zo heb je garantie dat binnen 20 jaar ons bier nog steeds van ons is.

Van ons krijg je alvast eeuwige dankbaarheid en een GRATIS glimlach zonder meer erbij artikel afdrukken

 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jun 2019
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 26 mei 2020
Roger Swalens | 26 mei 2020

archief