Asfalteringswerken aan Industriezone BUIZINGEN

C21

Asfalteringswerken aan Industriezone BUIZINGEN

Schermafbeelding_2022-07-01_om_10
 

Deel Alsembergsesteenweg in industriezone afgesloten tijdens weekend van 8 tot en met 10 juli  Vanaf vrijdag 8 juli tot en met zondagavond 10 juli krijgt de Alsembergsesteenweg tussen rotonde Bergensesteenweg (N6) en de Felix Roggemanskaai een nieuwe asfaltverharding. Over een afstand van ongeveer 600 meter werkt de aannemer 3 dagen en nachten door in beide richtingen en wordt dit deel van de Alsembergsesteenweg afgesloten voor verkeer. Een omleiding is niet voorzien, omdat de werfzone binnen de industriezone ligt en er parkeergelegenheid is op de Bergensesteenweg en omliggende zijstraten.

Bekijk situeringskaart

Rotonde Bergensesteenweg (N6) blijft grotendeels open voor verkeer

Ook de zijstraten Felix Roggemanskaai, Vanhamstraat, Tobie Swalusstraat, Vaartweg en Vaartkant (-West) zullen niet bereikbaar zijn. De rotonde van de Bergensesteenweg blijft open voor verkeer, enkel de aansluiting met de Alsembergsesteenweg blijft dat weekend gesloten. De bedrijvensite van Nexans en de Self carwash aan de Alsembergsesteenweg blijven bereikbaar. Binnen de werfzone geldt een parkeerverbod. Aan de omwonenden van de Alsembergsesteenweg met huisnummers 1 tot en met 49 is via een bewonersbrief gevraagd om binnen een van de omliggende zijstraten hun wagen te parkeren.
Opgelet: De Alsembergsesteenweg tussen rotonde Bergensesteenweg (N6) & Felix Roggemanskaai wordt in beide richtingen volledig afgesloten. Ook de zijstraten Felix Roggemanskaai, Vanhamstraat, Tobie Swalusstraat, Vaartweg en Vaartkant (-West) zullen niet bereikbaar zijn. De rotonde van de Bergensesteenweg blijft open voor verkeer, enkel de afslag naar de Alsembergsesteenweg blijft dat weekend gesloten. De bedrijvensite van Nexans en de Self carwash aan de Alsembergsesteenweg blijven bereikbaar.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 04 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 02 dec 2022
Marc Sluys | 01 dec 2022

archief