Isaac Kimeli steunt Cliniclowns met geveild looptruitje

C21

Isaac Kimeli steunt Cliniclowns met geveild looptruitje

Editiepajot_bart_devill___isaac1
Foto Bart Devillé
 

 

Atleet Isaac Kimeli, bekend om zijn indrukwekkende prestaties op de atletiekbaan, heeft zich ingezet voor een goed doel. De Belgische hardloper, die onlangs nog achtste werd op de Olympische Spelen in Parijs op de 5000 meter, heeft besloten zijn handtekening te zetten op een bijzonder looptruitje en dit te veilen voor het goede doel. De volledige opbrengst van deze veiling gaat naar Cliniclowns, een organisatie die zich inzet om zieke kinderen een lach op hun gezicht te bezorgen.

Kimeli, winnaar van verschillende medailles en gewaardeerd voor zijn sportieve prestaties, toont hiermee zijn steun aan de Cliniclowns en Bart Devillé.  Bart Devillé gaat de marathon van New York lopen op 3 november.  De reis en deelname betaalt hij zelf maar hij moet wel voor minimum 2000€ sponsering zorgen.  Het minimum bedrag heeft hij reeds bereikt maar zijn doel is om 5000€ in te zamelen.  Met 5000€ kunnen er 200 zieke kinderen een bezoek krijgen van een Cliniclown en hun ziekte even vergeten.

De veiling van het unieke, gesigneerde looptruitje is een mooie kans voor fans van de atleet en supporters van Cliniclowns om een waardevol stuk sportgeschiedenis in handen te krijgen en tegelijkertijd bij te dragen aan een belangrijk doel.

Bieden kan via: https://www.2dehands.be/v/sport-en-fitness/loopsport-en-atletiek/m2157452374-looptruitje-isaac-kimeli-met-zijn-handtekening

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 sep 2024

archief