AFFLIGEM / LIEDEKERKE / ROOSDAAL - Vriendelijkste handelaar 2016

C21

AFFLIGEM / LIEDEKERKE / ROOSDAAL - Vriendelijkste handelaar 2016

2017-03-07_vriendelijkste_handelaar_
 
2017-03-07_vriendelijkste_handelaar
 
Vriendelijkste_handelaars
 
Vriendelijkste_handelaars
 

Vriendelijkste Handelaars 2016 bekend gemaakt uit de grote omgeving van Roosdaal. Zoals beloofd stuur ik u het verslag en de foto’s van deze verkiezing. In bijlage vindt u de groepsfoto terug van de Vriendelijkste Handelaars die deze avond aanwezig waren.

 

In 2014 werd een eerste test gedaan in enkele tientallen gemeenten. Dit werd warm onthaald. In 2015 werd het uitgebreid naar gans Vlaanderen. Er werden toen 215 Vriendelijkste Handelaars gehuldigd. Nu in 2016 zijn er 239 Vriendelijkste Handelaars.

 

Vriendelijkheid is een troef, dat zet Handelsgids.be dan ook graag in de kijker. ”Buiten service en vakkennis, kleinschaligheid en specialisatie, staat klantvriendelijkheid op de eerste plaats!” klinkt het overal. Zaakvoerder van Handelsgids.be Luc Verheyden: “Het is het belangrijkste stokpaardje voor een KMO en het kost niets”. “Ik stoorde mij dikwijls aan het onvriendelijk gedrag van sommige KMO’s en wilde dit hekelen om hen te helpen. Zo heb ik dan, om dit onder de aandacht te brengen, de verkiezing van de ‘Vriendelijkste handelaar’ gelanceerd”.


Verkozen worden betekent veel voor een handelaar, want door de erkenning geeft dit vertrouwen en  trekken zij hierdoor nieuwe klanten aan. Want welke klant wordt nu niet graag vriendelijk behandeld.


Nieuw dit jaar is dat alle handelaars die een goede score halen een diploma krijgen met hun score voor klantvriendelijkheid.

 

De vriendelijkste handelaars van 2016 ontvingen een Award dat hij of zij in hun zaak kan tentoonstellen. Verder kregen de winnaars 500 euro aan extra reclamebudget  op www.handelsgids.be, de tweede plaats kreeg 300 euro en de derde plaats nog een mooie 200 euro.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief