DILBEEK/ ROOSDAAL – Voor themafeesten moet u bij Amusetent zijn

C21

DILBEEK/ ROOSDAAL – Voor themafeesten moet u bij Amusetent zijn

Editiepajot_dilbeek_amusetent_hollywood_1_foto_steven_walravens
Een themafeest met als onderwerp Hollywood. Foto Steven Walravens
 
Editiepajot_dilbeek_amusetent_hollywood_2__foto_steven_walravens
U en uw genodigden worden als een VIP behandeld. Foto SW
Editiepajot_dilbeek_amusetent_hollywood_3__foto_steven_walravens
De tent wordt volledig volgens thema ingericht. Foto SW
Editiepajot_dilbeek_amusetent_hollywood_4__foto_steven_walravens
Amusetent zorgt voor de sfeer, u voor de sterren. Foto SW
 
Editiepajot_dilbeek_amusetent_hollywood_5__foto_steven_walravens
Eventjes uitrusten kan in de 'chill out' zone. Foto SW
Editiepajot_dilbeek_amusetent_hollywood_6__foto_steven_walravens
Bizz Music zorgt voor ambiance tot in de vroege uurtjes. Foto SW
Editiepajot_dilbeek_amusetent_hollywood_7__foto_steven_walravens
Amusetent laat u en uw gasten genieten van een 'andere wereld'. Foto SW
 

Een feestje bouwen ? En dan denk je: "Zouden de weergoden ons goed gezind zijn?" Wel daar kan niemand vooraf een antwoord op geven, maar Luc Dekerf en Patrick Willems zorgen met hun Amusetent ervoor dat jouw feestje niet in het water valt. Hoog tijd dus om kennis te maken met de diensten en produkten van Amusetent.

Amusetent biedt een gamma van tenten aan en dit in diverse formaten. Zij beschikken naast kader- en spantenten over luxueuze partytenten met een piramidedak . Ook voor aanverwante artikelen zoals stoelen, tafels, borden, bestek, verwarming, muziek en springkastelen kan u bij Amusetent terecht.

Zaakvoerder Patrick Willems: “Enig in de streek kunnen wij de mensen een totaal pakket aanbieden. Voor een voordelige vaste prijs zorgen wij voor alles wat er bij een feest komt kijken, ook op andere locaties of feestruimtes. Wij kunnen zorgen voor de animatie, catering, aankleding, originele uitnodigingen, fotograaf, … Wij organiseren in samenspraak met onze klant, zijn feest, en doen al het nodige voor een perfecte organisatie, zodat hij optimaal en zonder zorgen van zijn feest kan genieten.”

Nieuw dit jaar zijn de themafeesten die Amusetent organiseert. “Of je nu een fan bent van de discomuziek, brede broekspijpen en John Travolta of gek bent van cowboys en country & Western of het liever ‘lounge’ of ‘hip’ hebt met witte zetels of misschien eens een zeerover wenst te zijn… Wij organiseren in overleg, het feest van uw dromen en dit voor ieders budget. Een themafeest geeft iets exclusief aan uw feest en het laat uw gasten genieten van een andere wereld.” aldus medezaakvoerder Luc Dekerf.

Van feestjes organiseren weten Luc en Patrick alles van. Luc is eveneens zaakvoerder van Bizz Music en zorgt al meer dan 25 jaar voor de muzikale omlijsting op alle mogelijke evenementen en feesten. Van trouw- tot verjaardags- of personeelsfeest, hij weet er overal de ambiance in te brengen. Daarnaast is hij samen met Patrick één van de stichters van vriendenkring Ambiance die vooral bekend zijn voor hun Ambiancefuiven in de streek.

Voor vrijblijvende informatie kan u steeds contact opnemen met Luc Dekerf op het nummer  0477 37 55 53  of een surfen naar de website www.amusetent.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 aug 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief