Artikels Archief

EDINGEN / BEVER /HERNE – Spartacus Run blitse opener van KBCSpartacusSeries

1_spartacusrun_feb_2017
EDINGEN / BEVER /HERNE – Spartacus Run blitse opener van KBCSpartacusSeries - © Deschuyffeleer
 

Ondanks de ongunstige weersvoorspellingen van de voorbije dagen, het krokusverlof en de carnavalsperiode zakten toch ook deze keer 2.225 sportievelingen van heinde en verre en zelfs van over de landsgrenzen af naar het stadspark van Edingen voor de Spartacus Run Edingen, de openingsloop van het nieuwe seizoen van de KBCSpartacusSeries.....

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 feb 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 

HERNE – Wandelclub De Marktrotters viert 35-jarig bestaan met gezellig samenzijn

Img_4008
HERNE – Wandelclub De Marktrotters viert 35-jarig bestaan met gezellig samenzijn - © Deschuyffeleer
 

Wandelclub De Marktrotters nodigde haar leden uit op de viering van haar 35-jarig bestaan in feestzaal De Parel in Denderwindeke. Het was dan ook de gelegenheid om tussen de gangen van het feestmaal door, en ook nog daarna, herinneringen op te roepen en in de toekomst te blikken. Inmiddels stevent de bijzonder dynamische club resoluut af op de kaap van de 200 leden......

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 feb 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 

HERNE / GALMAARDEN / GOOIK – Kennismaken met muziekinstrumenten tijdens de Academiedag

Academiedag_2017
HERNE / GALMAARDEN / GOOIK – Kennismaken met muziekinstrumenten tijdens de Academiedag - © Deschuyffeleer
 

De academie Muziek, Woord en Dans van Gooik met haar afdelingen in Gooik zelf, Galmaarden en Herne pakt op woensdag 8 maart uit met een Academiedag waarop iedereen bijzonder welkom is. Die Academiedag is een dag waarop de instelling haar deuren openstelt voor zowel leerlingen, oud-leerlingen, ouders, sympathisanten als alle andere belangstellenden......

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 feb 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 

GERAARDSBERGEN - Milieuraad start nieuw werkjaar

Jim_4433
 

De milieuraad van Geraardsbergen heeft het startschot gegeven voor het nieuwe werkjaar. Milieu-en natuurverenigingen, wildbeheerseenheden, onderwijsinstellingen, beroepsverenigingen, socio-culturele verenigingen, verenigingen uit de landbouwsector, verenigingen voor handelaars en zelfstandigen, politieke fracties en overige geïnteresseerden zijn samen vertegenwoordigd in de milieuraad.

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 feb 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 

BEERSEL - Zennehart ging de multicultiurele toer op

Zennehart
Foto Bart Devillé
 

 In tegenstelling tot wat we hier in Europa graag geloven, worden senioren in Afrika lang niet altijd verzorgd door hun familie of hun gemeenschap. In Goma, in de Congolese regio Kivu, leven heel wat berooide, dakloze ouderen. Orpea Belgium is getroffen door de levensomstandigheden van sommige ouderen, en onder de indruk van de wil van dappere, jonge Congolezen om ouderen te helpen die slechter af zijn dan zijzelf.  Orpea Belgium besloot om het project Comequi te steunen met de filosofie ‘samen kunnen we iets bereiken’ in het achterhoofd. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 feb 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

HALLE - De Leste Kannekes winnen carnaval top 100

Kannekes_1
Foto Emile Devogeleer
 

 Victoria’s Nacht van de Carnaval top 100 zit erop. Wat een waanzinnig feestje was dat zeg! Dikke merci voor de top-ambiance!! Voor het eerst werd het een avondvullend evenement, de publieke belangstelling was groot. Dus er komt zeker een 2de editie in 2018. De uitslag!  De Leste Kannekes kregen de meeste stemmen van de luisteraars en staan dit jaar op nummer 1 met “mottige duus”. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 feb 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

NINOVE - Prins Werner heeft sinds zaterdag de macht over de stad

2017-02-26_prins_werner_de_macht_over_de_stad__1_a
 

Prins Werner heeft sinds zaterdag de macht over de stad in handen. De Burgemeester stond deze af tijdens een ludieke machtsoverdracht waar de Schepenen het beste van zichzelf gaven in een dansnummer, waar Tania kookles kreeg van Prins Werner en waar Prins Fai opgenomen werd in de prinsencaemere.

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 feb 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

DILBEEK Atletiek Club ontvangt goud voor haar recreatiewerking voor volwassenen

Goudendac

Dilbeek Atletiek Club meldt met trots goud van de Vlaamse Atletiek Liga gekregen te hebben voor haar recreatiewerking voor volwassenen in 2016. Hiermee staat DAC, ook gekend om haar sterke jeugdwerking en competitie, aan de top van alle Vlaamse clubs.

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 feb 2017
Sam Herremans
ingezonden
 

LIEDEKERKE - De Motoen speelt "De Kreupele van Inishmaan"

2017-10-03_toneel_de_motoen
 

Het eiland Inishmaan wordt volkomen op zijn kop wordt gezet door het plotse nieuws dat een grote Hollywoodregisseur van plan is op het naburige eiland een film op te nemen. Niemand is hierover enthousiaster dan kreupele Billy, een jongen die zich vooral bezig houdt met staren naar koeien en met verlangen naar een meisje dat hij niet kan krijgen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 feb 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

NINOVE - Talendag traditie op Heilige Harten Secundair

Taalquiz__1_a
 

Alle leerlingen en leerkrachten van Heilige Harten Secundair werden op vrijdag 24 februari 2017 de hele dag ondergedompeld in taal met talrijke workshops, auteurslezingen en een Franse film.

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 feb 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 

Laatste Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Emile Devogeleer | 26 feb 2017
Felix Merckx | 26 feb 2017
Godelieve Deschuyffeleer | 25 feb 2017
Jacky Delcour | 25 feb 2017

archief