Artikels Archief

De Hallenaren krijgen voor de tweede keer op rij een anti-N-VA-coalitie

Dsc_0561
Mark Snoek wordt burgemeester. Foto Ingezonden

De kiesstrijd was spannend. Na afgelopen zondag bleken verschillende coalities mogelijk. Donderdagavond kwam er na dagen van intensieve onderhandelingen tussen alle partijen eindelijk een doorbraak. Groen, sp.a en CD&V hebben de handen in elkaar geslagen. Marc Snoeck, kopman van sp.a, wordt burgemeester.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 okt 2018
Sam Herremans
 

LIEDEKERKE - Het gele lintje verbind je, in de strijd tegen kanker

2018-10-18__kanker_gele_lintje__4_a
 

In Liedekerke namen het gemeentelijke personeel en alle ambtenaars, deel aan de Dag tegen Kanker. Elke derde donderdag van oktober organiseert Kom op tegen Kanker de Dag tegen Kanker. Met de steun van meer dan 100 ziekenhuizen en zorgorganisaties.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 okt 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

CD&Vplus, sp.a vooruit en Open VLD gaan voor een constructief toekomstproject voor LIEDEKERKE

Logo_liedekerke

CD&Vplus, sp.a vooruit en Open VLD hebben samen de intentie uitgesproken om te gaan voor een constructief toekomstproject voor Liedekerke dat alle burgers verenigt en verschillen wil overstijgen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 okt 2018
Jacky Delcour
ingezonden
 

MERCHTEM - Platen- en Cd-beurs

Swaiken_-_6
 

Nu zondag 21 oktober van 10 tot 17 uur Platen- & Cd-beurs in de Cafetaria Sporthal aan de Dendermondestraat 25 in Merchtem in een organisatie van Swaiken Merchtem. Op deze platen- & cd-beurs hebben particuliere verkopers een stand waar zij hun eigen tweedehands langspeelplaten, cd's en/of 45-toerenplaatjes (van alle genres) te koop aanbieden voor wie nog op zoek is naar een ontbrekend item in de collectie.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 okt 2018
Sam Herremans
ingezonden
 

Wijndegustatie in cafetaria De Bres te HALLE

A5_wijndegustatie_vinilicious
Ingezonden flyer

Vinilicious organiseert voor de tweede maal een wijndegustatie in cafetaria De Bres te Halle op zondag 25 november van 14u30 tot 18u30. Meer dan 30 wijnen uit diverse landen (oa Italië, Portugal, Oostenrijk en Slovenië) worden aan verschillende proeftafels aangeboden. Schuimwijn, witte of rode wijn komen allemaal aan bod. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 okt 2018
 

BEERSEL - Beschermde pastoriemuur in Dworp kan weer voor jaren mee

Dworp_restauratie_pastoriemuur__2_
Ingezonden foto
 

De beschermde muur van de pastorie in het centrum van Dworp is weer helemaal opgeknapt. Uiteindelijk bleken ongeveer 300 stenen aan vervanging toe. De muur van de pastorie van de Sint-Goriksparochie op de hoek van de Kerkstraat en de Vroenenbosstraat in Dworp ziet er weer zo goed als nieuw uit, het resultaat van een drietal weken nauwgezet werk door de monumentenploeg van de sociale werkplaats van 3Wplus.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 okt 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 

BEERSEL - After Work Party in BZC De Lambiek

_editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef van vorig jaar
 

Ook in 2018 doet Bezoekerscentrum De Lambiek mee aan de Week van de Smaak. Op donderdag 22 november organiseert Bezoekerscentrum 'De Lambiek' een tweede After Work Party! Kom na de werkuren genieten van een heerlijk glas Geuze of Kriek of laat je verrassen door één van de lambiekbiercocktails, eigenhandig geshaket door Baroness Beverage Catering.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 okt 2018
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 

LINKEBEEK - Ontdek Facebook

Ontdek_fb_c_stocksnap_wilfred_iven
Ingezonden foto van Wilfred Iven
 

Meer dan 6 miljoen Belgen hebben een Facebookprofiel. Ben je nog geen lid? Of heb je al wel een account, maar kan je er niet goed mee overweg? Kom dan zeker naar deze workshop vol oefeningen en praktische tips. Je leert stap voor stap je profiel in te stellen. Daarna ga je vrienden opzoeken en leer je nieuwe mensen met de dezelfde interesses kennen. Wie weet vind je oude schoolkameraden of collega’s terug!

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 okt 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

SINT-PIETERS-LEEUW - ‘Oorlog en Vrede’ gebracht door Koninklijke Harmonie Ste-Lutgardis Zuun

Editiepajot_spl
Ingezonden affiche

100 jaar geleden, op 11 november 1918, werden, na meer dan 4 jaar, de vijandelijkheden op het gehele front gestaakt. Op de vooravond van deze herdenking herdenkt de Koninklijke Harmonie Ste-Lutgardis Zuun op een muzikale manier het einde van de gruwel van de Eerste Wereldoorlog en spelen op hun Herfstconcert, met als thema ‘Oorlog & Vrede’.

 

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 okt 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

HALLE – Halse Harmonie gaat sportieve toer op

Ser4
 

 Op zondag 28 oktober speelt de Koninklijke Harmonie Sinte-Cecilia Halle haar jaarlijkse matineeconcert. Om 15 uur wordt het startschot gegeven in cc 't Vondel voor een portie ontspannende maar vooral sportieve muziek. Op het programma staat filmmuziek van Rocky, Forrest Gump en Harry Potter. Het thema sport zit in het volledige programma verweven en dan mag de ouverture van Willem Tell zeker niet ontbreken. Op vraag van de sportdienst werkt het orkest mee aan de Urban Run. Tussen 13.30 en 14.30 uur is het cultuurcentrum immers het toneel voor de Urban Run, een loopwedstrijd georganiseerd door de stad. Die passeert dwars door onze concertzaal terwijl het orkest aan het inspelen is. De bar is dan alvast geopend!

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 okt 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto's
 
 

Laatste Nieuws

Sam Herremans | 18 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Elsie De Greef | 18 okt 2018
Elsie De Greef | 18 okt 2018
Devogeleer Emile | 18 okt 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 17 okt 2018
Jacky Delcour | 17 okt 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 17 okt 2018

archief