Artikels Archief

AFFLIGEM - Van Lierde finaliseert haar integraal nieuw woonzorgcentrum

Van_lierde
Delegatie van het gelukkige bouwteam : van links naar rechts : de technisch adviseur, de algemeen directeur en de voorzitter van het woonzorgcentrum, de aannemer en de architect (Ingezonden foto)
 

 Het nieuwe woonzorgcentrum in de dorpskern van Hekelgem – Affligem, is een feit. Amper 25 maanden na de aanvang van de bouw, is de VZW WZC Van Lierde erin geslaagd de volledige nieuwbouw van ca 8000 m² af te werken en ondertussen het oude gebouw te slopen. Daarmee komt een einde aan de decennialange, vaak politiek-getinte discussie over de vernieuwbouw en uitbreiding van het oude woonzorgcentrum van begin zeventiger jaren.  

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 sep 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 

HALLE - Laat horen hoe “cultuurcontent” jij bent!

Vondel
Foto Felix Merckx

 Er gebeurt in Halle al heel wat voor amateurkunstenaars, verenigingen, kunstinstellingen, erfgoedorganisaties, bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra. Maar wat kan beter? En waar moet het stadsbestuur in de toekomst extra op inzetten? 

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 sep 2017
Felix Merckx
Felix Merckx
 

LIEDEKERKE - Academie voor Beeldende Kunst stelde unieke kunstwerken tentoon

2017-09-24__gabk_keramiek__1_a_dj
 

Enkele leerlingen keramiek van de Gemeentelijke Academie voor Beeldende Kunst te Liedekerke stelden op 23 en 24 september tentoon in het Parochiehuis.  Deze tentoonstelling van unieke kunstwerken in uiteenlopende stijlen bewees de veelzijdigheid van werken met klei.

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

LIEDEKERKE - Zaterdag heropende het nieuwe bestuur Jeugdhuis Den Bokal

2017-09-23_jeugdhuis_den_bokal__1_a
 

In de namiddag werden er daarom allerlei spelletjes en activiteiten voorzien voor de kinderen, zoals kindergrime, levensgrote twister, kubb, enz. Ondertussen konden ook de ouders en volwassen bezoekers genieten van een hapje en een drankje op het zonovergoten terras van het Jeugdhuis. Kortom er was voor elk wat wils.

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Ijsbeer maakt DILBEEKse inwoners warm

Uit_je_dak
 

De Dag van de Dilbekenaar, het jaarlijkse grote volksfeest, staat dit jaar in het teken van ‘Warm Dilbeek’. Geen beter moment dus om de campagne ‘Uit Je Dak’ te lanceren, moet milieuschepen Karel De Ridder gedacht hebben.

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 sep 2017
Sam Herremans
ingezonden
 

LIEDEKERKE - vzw De Valier bestaat 40 jaar

2017-09-21_40_jarig_bestaan_van_de_valier__1_a
 

De Valier is een dienstverleningscentrum voor personen met een handicap te Liedekerke. Zij bieden woon- en dag ondersteuning en individuele begeleiding voor volwassen personen met een aangeboren handicap en een niet-aangeboren hersenletsel.

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 sep 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Oscar en Josée uit HALLE vierden hun diamanten huwelijk

Halle_diamant_delarivi__re__g_
Oscar Delarivière en Josée De Neef vierden diamant. Foto's © Emile Devogeleer
 

Oscar Delarivière en Josée De Neef uit de Kopheiweg 14 in Halle vierden hun diamanten huwelijk. Ze zagen hun gezin groeien met een jongen en een meisje, 1 kleinkind en 2 achterkleinkinderen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 sep 2017
Marc Sluys
Emile Devogeleer
 

SINT-PIETERS-LEEUW - Binnenkort weer Groot Leeuws Festival

Editiepajot_spl
Ingezonden affiche

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober vanaf 15 uur in Zaal Laekelinde te Sint-Pieters-Leeuw, organiseren Bart Anneessens & Willy De Lantsheer de vierde editie van het Groot Leeuws Festival. Een affiche vol met toppers zoals de Voice van Nederland Lee Towers, maar ook met Lindsay, Paul Severs, Yves Segers, Danny Fabry, Salim Seghers, Lissa Lewis, Trisha & polonaisekoning Steve Tielens. De regio artiesten zoals John Horton & Jeason, René Scohy, Nicky Jones & Hanny D tekenen ook present.

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 sep 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

BEERSEL - Oosterse Krijgskunst School organiseert sportkamp in herfstvakantie

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

De Oosterse Krijgskunst School van Dworp organiseert een sportkamp tijdens de herfstvakantie. De kids krijgen dagelijks onderricht in vechtsporten, maar ook andere sporten en spelvormen staan dagelijks op het programma. Kinderen vanaf 6 jaar tot 12 jaar zijn welkom op dit sportkamp.

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 sep 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

TERNAT - Eerste 'woensdag van de burgerbeweging'

8o2a4221
 

Woensdag vond in een Lombeeks café de eerste van de zogenaamde "woensdagen van Ternat" plaats, een reeks van bijeenkomsten waarop de politieke burgerbeweging een programma wil opstellen voor de volgende verkiezingen. De nieuwe burgerbeweging is politiek ongebonden en het programma kan dus alle kanten uitgaan, naargelang van de fysiek aanwezigen en de volgers/stemmers op sociale media

 

 

Klik hier om meer te lezen

 
25 sep 2017
Guido Van Cauwelaert
Ingezonden foto
 
 

Laatste Nieuws

Sam Herremans | 25 sep 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 25 sep 2017
Guido Van Cauwelaert | 25 sep 2017

archief