PAJOTTENLAND - Feiten

C21

PAJOTTENLAND - Feiten

Goedlogopolitie

 5,2 kilo cocaïne in reiskoffer op Brussels Airport
ZAVENTEM – De Federale gerechtelijke Politie op Brussels Airport heeft op zondag 22 juni 2008 een passagier betrapt met 5,240 kilo cocaïne. De drugs zaten verstopt in de dubbele bodem van de reiskoffer van een Franse vrouw (27) van Kameroense oorsprong. Ze is betrapt bij haar aankomst uit Daoula.

Sack-jacking
SINT-PIETERS-LEEUW - Zondag omstreeks 18 uur  werd een sack-jacking gepleegd op het kruispunt van de Bergensesteenweg met de Brusselbaan. Toen een  personenwagen Audi A4 voor het rode verkeerslicht stond op de Bergensesteenweg richting Halle, werd  het raam van de passagiersdeur  ingeslagen en werd de handtas meegegraaid. 2 tieners  van Noordafrikaanse herkomst vluchtten te voet en met de fiets (mountainbike)  via het voetwegje langs de Zuunbeek.

 

Diverse diefstallen Gamma Sint-Pieters-Leeuw opgehelderd
SINT-PIETERS-LEEUW - Gevolg aan een diefstal gewapenderhand eind 2006 en een zestal  diefstallen  met braak in het warenhuis Gamma langsheen de Bergensesteenweg  tijdens het jaar 2007, werd na grondig onderzoek door de lokale recherche van Sint-Pieters-Leeuw en de federale gerechtelijke politie van Asse overgegaan tot huiszoeking op zes plaatsen in de Brusselse regio en het arrondissement Vlaams-Brabant (waaronder 1 in Sint-Pieters-Leeuw).  Tijdens de huiszoekingen werden een groot aantal voorwerpen teruggevonden die afkomstig waren van de gepleegde diefstallen. Bovendien werden bivakmutsen en wapens aangetroffen. Vier verdachten, waaronder Dm uit Sint-Pieters-Leeuw werden aangehouden en onder mandaat  van de onderzoeksrechter geplaatst. Het onderzoek bracht eveneens  een  diefstal met geweld op een bejaarde  dame uit Strombeek-Bever aan het licht.

 

Bromfietser gewond
PEPINGEN - Maandag omstreeks 8.05 uur gebeurde een erkeersongeval met licht gekwetste op de kruising van de Ninoofsesteenweg met Steenweg op Elingen in Pepingen,. V.D.L.  S. uit Anderlecht komt met haar personenwagen gereden op de Ninoofsesteenweg richting Leerbeek. Zij dient af te draaien op de Steenweg naar Elingen. Omdat er twee fietsers achter haar rijden kijkt ze in de achterruitkijkspiegel om veilig te kunnen afdraaien. Op dat ogenblik A.j. uit Herne uit de tegengestelde richting aangereden met zijn bromfiets. Deze komt in aanrijding met de personenwagen komt ten val en wordt licht gekwest overgebracht naar het ziekenhuis in Halle.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jun 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief