PEPINGEN - CD&V jongeren en Hartentroef geven speelgoed nieuw leven

PEPINGEN - CD&V jongeren en Hartentroef geven speelgoed nieuw leven

Pep_speelgoedinzameling
 

Vorige zaterdag organiseerde Jong-CD&V Pepingen zijn tweejaarlijkse Speelgoedinzameling voor het goede doel. Maandagavond werd met zeven voertuigen al het ingezamelde speelgoed naar Halle gebracht. Het speelgoed gaat naar enkele lokale projecten waaronder het buurthuis van de wijk 't Windmoleken in Halle.

“Deze inzameling kadert in de periode van het Sinterklaas- en het Kerstfeest. Tijdens deze periode is het de gewoonte geworden om speelgoed cadeau te doen aan de kinderen. Nu wilden wij met Jong-CD&V Pepingen ook een inspanning doen voor de kinderen waarvan de ouders niet de financiële ruimte hebben om veel speelgoed te kopen voor hun kinderen. Zeker tijdens deze periode van financiële crisis zal het ingezamelde speelgoed een welkom geschenk zijn voor deze kinderen.”, vertelt Robbie Van Der Leenen.

Ook de school Hartentroef in Pepingen verzamelde met de zesdeklassers speelgoed voor hetzelfde doel. Hierdoor was er dit jaar een bijzonder groot aanbod.  

“Een pop, een pingpongtafel, een beer, een trein, een auto, een bal, een gezelschapsspel,... ze beginnen met ons initiatief allemaal een nieuw leven bij andere kinderen”, weten Robbie en zijn ploeg.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 dec 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 04 mrt 2021
Marc Sluys | 26 feb 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 feb 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 12 feb 2021

archief