ROOSDAAL - Pajottenland+ is verhuisd

C21

ROOSDAAL - Pajottenland+ is verhuisd

Pajottenland_
 

Pajottenland+ is een samenwerkingsverband tussen de gemeentebesturen en de OCMW's van de gemeenten Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen, de provincie Vlaams-Brabant en 20 (socio-culturele, economische en ecologische) verenigingen die in de streek actief zijn.

Pajottenland+ ontstond in het kader van het Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling Leader+. Op basis van het ontwikkelingsplan dat Pajottenland+ in juli 2002 indiende, werd het Pajottenland eind december van dat jaar erkend als één van de vijf Vlaamse Leader+ gebieden (naast het Brugs Ommeland, Midden-Maasland, het Meetjesland en de Antwerpse Kempen). Daardoor kan het tot midden 2008 projecten rond plattelandsontwikkeling en -vernieuwing subsidiëren voor een bedrag van 1,4 miljoen euro. De helft van deze middelen komt uit Europa, de andere helft van de Vlaamse gemeenschap.

Het secretariaat en de medewerkers van Pajottenland+ hebben zopas hun vertrouwde lokalen in Gaasbeek geruild voor een nieuw onderkomen in Roosdaal. Vanaf nu kan u hen bereiken op volgende locatie: Provinciale Proeftuin voor Kleinfruit, Molenstraat 26 te 1760 Pamel - RoosdaalTel. 054/500.245

Meer terug te vinden op hun website : www.pajottenland.be/

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 jul 2024
Marc Colpaert | 30 jun 2024

archief