PAJOTTENLAND - Feiten

C21

PAJOTTENLAND - Feiten

Politie_heel_goed

Verkeersongeval 
LENNIK - S, Baart verloor de controle over het stuur van zijn personenwagen  en kwam  inde Zwartenbroekstraat terecht tegen een weideafsluiting en elektriciteitspaal. 

Diefstal in woning
GOOIK -  De dader boort een gaatje in het raamkozijn en kan zo het raam openen. In de keuken van de woning aan de Vollezelestraat wordt een televisie , handtas en portefeuille gestolen. 

Poging diefstal met braak
GALMAARDEN - Een toegangspoort van een loods werd geforceerd in de Waterschaap. De klink is afgebroken. 

Alcoholcontrole levert 1 resultaat op
PAJOTTENLAND - De politie van de zone Pajottenland hield zondagmorgen een controle op het gebruik van alcohol. De controles gebeurden in Gooik (23), Galmaarden (19) Pepingen (17) en Herne (27) . Eén bestuurder in Gooik blies positief. De 7 inspecteurs schreven 2 pv’s voor het niet dragen van de gordel en 1 voor technische eisen; Verder werden 21 waarschuwingen uitgeschreven. 

Verkeersongeval
LENNIK -  De bestuurder van een personenauto M, Sander uit Gooik  verliest zondag rond 3.15 uur in de Joseph van de Bosschestraat de controle over het stuur en komt achtereenvolgens terecht tegen een geparkeerd voertuig van E, Rocco uit Lennik tegen de gevel van een woning en tegen een tweede geparkeerd voertuig van DB, Benita uit Lennik.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 feb 2009
Editiepajot
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief