GALMAARDEN - Hoe woon jij in de toekomst

C21

GALMAARDEN - Hoe woon jij in de toekomst

Colpaert_galmaarden_flieterkouter_1__kopie_
Hoe gaan wij leven in de toekomst. - Foto Marc Colpaert
 

Hoe wil jij wonen in de toekomst, kom het te weten via een test, wel graag voor 31 mei. Krijg een idee hoe we gaan wonen in de toekomst en doe de test via 'thuisindetoekomst'. Hoe we leven verandert de laatste jaren echt razendsnel. Hoe we wonen ook. Maken we in de toekomst plaats voor meer groen? Hoe pakken we parkeerproblemen aan? Wordt het contact met onze buren beter? Kan iedereen straks te voet naar de supermarkt?
Wat er allemaal anders wordt, is niet altijd even duidelijk. Daarom lanceert de Vlaamse overheid samen met de gemeenten en andere lokale besturen 'Thuis in de Toekomst'. Via deze online woontest geef jij jouw bestuur informatie over hoe je graag wilt wonen: wat je belangrijk vindt en wat niet. En daarmee kunnen jullie samen plannen voor de toekomst maken. Met 'Thuis in de Toekomst' lanceert de Vlaamse overheid een woontest die de Vlaming laat stilstaan bij woonwensen en -uitdagingen. Via de test kan je informatie geven aan jouw gemeentebestuur over hoe je graag wilt wonen: wat je belangrijk vindt en wat niet. De woontest focust op 3 thema's: met meer mensen wonen op minder ruimte, meer mensen delen ruimte en materialen, meer mensen wonen dicht bij alle voorzieningen.
De woontest biedt je ook al een kleine inkijk in het wonen van morgen. De test geeft inspiratie naar hoe nieuwe woonalternatieven realistisch en haalbaar zijn, ook in Vlaanderen. Nieuwsgierig? doe dan zeker de woontest voor 31 mei, ga naar www. thuisindetoekomst.be. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mei 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief