Groen Pajottegem stapt met 15 kandidaten naar de gemeenteraadsverkiezingen in oktober

C21

Groen Pajottegem stapt met 15 kandidaten naar de gemeenteraadsverkiezingen in oktober

Groepsfoto__kopie___2_
ingezonden foto
 
Groen Pajottegem stapt met 15 kandidaten naar de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Alwin Loeckx, Marianne Lievens en Luc Luyckx leiden de lijst, die nu afgesloten is. Elke kandidaat heeft een sterke persoonlijke motivatie om zich in te zetten voor een groener en socialer Pajottegem. De komende weken zullen onze Groen-kandidaten graag persoonlijk kennismaken met de inwoners, van deur tot deur in alle deelgemeenten. Maar wie wil, kan ook via de website en sociale media de kandidaten en hun drijfveren ontdekken.
 
Groen Pajottegem staat voor dorpen op mensenmaat, zorg voor elkaar en een hart voor onze natuur en landbouw. Met een programma dat focust op 7 prioriteiten, wil Groen ervoor zorgen dat elk dorp de aandacht krijgt die het verdient. Zes jaar geleden greep Groen nét naast een zetel in de gemeenteraad van Gooik. Maar nu, met de fusie van Galmaarden, Herne en Gooik tot Pajottegem en met een uitgebreide kandidatenlijst, hopen we eindelijk een plek te kunnen veroveren in de gemeenteraad.
 
Lijstduwer Lode Dehantschutter is trots om zijn steentje bij te dragen: "Als ecologist van het eerste uur, zet ik me in voor sociale thema’s zoals betaalbaar wonen, goede sociale voorzieningen, ontmoetingsplekken voor jong en oud, en mobiliteit op maat. Als pleegouder vind ik het belangrijk om bij te dragen aan een warmere samenleving. Ook onze natuur en leefomgeving verdienen extra zorg! Met dit team van Groen Pajottegem heb ik er alle vertrouwen in dat we op een positieve en constructieve manier aan lokale politiek kunnen doen.”
 

www.groenpajottegem.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 aug 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 sep 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 10 sep 2024
Marc Colpaert | 04 sep 2024

archief