LENNIK - ROOSDAAL - Provinciaal pupillen-miniementornooi

C21

LENNIK - ROOSDAAL - Provinciaal pupillen-miniementornooi

Minkatlennik1
 
Minkatlennik2
 
Minkatlennik3
 

Elk jaar wordt er  een provinciaal pupillen- en mininiementour georganiseerd  bestaande uit vier wedstrijden, waar de pupillen en miniemen van Vlaams-Brabant elkaar bekampen. De eerste twee tornooien zijn reeds doorgegaan in Merchtem en Geetbets.

Nu was het dus in de sporthal “Jo Baetens” waar de derde van de vier tornooien doorging. Niet minder dan 220 deelnemers hadden zich ingeschreven voor deze zo begeerde trofee van beste pupillen- of miniemenploegen van de provincie.
Telkens voor de wedstrijden aanvangen, wordt er een groepsopwarming gegeven, zodat de kans op kwetsuren tot een minimum herleid wordt.
Bij de verschillende gewichtsklassen gingen judoclubs Lennik-Roosdaal aan de haal met niet minder dan vier gouden medailles, vijf zilveren, vier bronzen en tenslotte nog vier vierde plaatsen.
De schepen van sport van Roosdaal, Johan Van Lierde, was de medaille-uitdeler van dienst aan de judoka’s en zeker ook aan de terecht fiere trainers Jan Van Holder en Daisy Boeykens.
Na dit tornooi staan judoclubs Lennik-Roosdaal op een derde plaats, en dit vooraleer  op 25 oktober het laatste tornooi  te Dworp aan te vatten. Op het hoogste schavotje staan momenteel Judoclub Meise, voor Judoclub Itterbeek.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 apr 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 04 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief