NINOVE / REGIO - Diamanten huwelijk van Jaak Mattens en Julia De Leener

C21

NINOVE / REGIO - Diamanten huwelijk van Jaak Mattens en Julia De Leener

Editiepajot_ninove_jaak_en_julia_60_jaar_huwelijk_2_foto_william_mattens
Foto's © William Mattens
 
Editiepajot_ninove_jaak_en_julia__60_jaar_huwelijk_3_foto_william_mattens
Foto's © William Mattens

Jaak Mattens en Julia De Leener uit Ninove vierden hun diamanten huwelijk in het kapelletje van de Woestijn in Strijland (Gooik).

De mis wordt er in familiekring opgedragen door E.H Jef Haelterman om 11.30 uur. Rond 12.00 uur werd er buiten een drankje genuttigd. Nadien vierden allen feest in restaurant Kokejane in Herne.
William Mattens: “Mijn vader en moeder zijn geboren op dezelfde straat (Hunselstraat) op 500 meter van elkaar, maar het geboortehuis van papa stond op het grondgebied van Eizeringen (nu Lennik) en het geboortehuis van mama stond op het grondgebied van Onze Lieve Vrouw Lombeek ( nu Roosdaal). Hoe ook, de grond was er vruchtbaar want zij kregen zes kinderen, vijftien kleinkinderen en al acht kleinkinderen. Papa is net 85 geworden en mama wordt in oktober 84”.
“Papa was vele jaren actief in verschillende bewegingen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek en Eizeringen. Mama was een engel als mama-huisvrouw en was lid van tal van bewegingen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Momenteel wonen zij in Ninove dicht bij het park en genieten daar van hun oude dag en hun nakomelingen. Hun kinderen wonen respectievelijk in Drongen, Meerbeke, Gent, Roosdaal, Haaltert en Elingen”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 sep 2010
William Mattens
William Mattens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief