Ongevallen en diefstallen in LENNIK – Diefstal in HERNE

C21

Ongevallen en diefstallen in LENNIK – Diefstal in HERNE

Politielogo_2011_p200

Verkeersongeval lichamelijk letsel in 1750 Lennik, Schapenstraat – kruispunt Oude Brusselstraat. De 23-jarige V.O uit Lennik komt met haar voertuig in aanrijding met het voertuig bestuurd door de 37-jarige G.D uit Lennik. G.D uit Lennik raakt ingevolge de aanrijding licht gewond.

Brand in 1750 Lennik, Busingenstraat – Het voertuig eigendom van A.L uit Lennik vat vuur – Het voertuig brandt volledig uit – Brandweer Lennik staat in voor de bluswerken.
Diefstal in woning in 1750 Lennik, Kamerveldweg - onbekende(n) plegen braak (boren gaatje in raamkozijn) op een raam van de garage. De volledige woning wordt doorzocht.
Diefstal uit voertuig in 1750 Lennik, Frans Van der Steenstraat – Onbekende(n) demonteren de ruit van het voorportier van de onbeheerde, geparkeerde lichte vrachtauto. Het voertuig wordt doorzocht. Nadeel: een geldsom, gps-toestel en boormachine
Diefstal uit voertuig in 1540 Herne, Steenweg Asse – Onbekende(n) vernielen de ruit van de onbeheerde lichte vrachtauto. Uit de lichte vrachtauto worden enkele zonnebrillen en een kleine gereedschapskoffer ontvreemd.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2011
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief