PAJOTTENLAND - Feiten

C21

PAJOTTENLAND - Feiten

Pictogramfeitengoed

 Inbraak in winkel
SINT-PIETERS-LEEUW - Er werd tijdens de nacht van woendag op donderdag ingebroken in een kruidenierswinkel aan de Gustave Gibonstraat (Negenmanneken). Uit de winkel werden alcoholische dranken , cash geld en sigaretten  ontvreemd.

Auto en laptop gestolen
LENNIK - In de nacht van woensdag op donderdag werd ingebroken in een huis aan de Frans Jozef De Gronckelstraat. De dader(s) boren gaatje in raamkozijn,  vinden tijdens hun zoektocht binnen in de woning de sleutels van het voertuig gestald op de oprit. De dader(s) ontvreemden het voertuig + gsm-toestellen en laptop

Man geeft messteken en vlucht
TERNAT - Woensdag  om 7.14 uur werd de lokale politie TARL opgeroepen naar Ternat, Hortensialaan bij Stephanie M (33jaar) voor huiselijke moeilijkheden. Ter plaatse aangekomen stelde de ploeg vast dat de vrouw gewond was aan het gezicht en dat ze één messteek had opgelopen. Uit haar eerste relaas en nog voor ze werd overgebracht naar het OLV Ziekenhuis te Asse kon ze de politie op de hoogte brengen dat haar ex-partner Mounir A (31 jaar) haar geslagen had en een messteek had toegebracht. De verdachte verliet na de feiten de plaats en nam de vlucht met een grijze Audi A3.

In de loop van de dag heeft het slachtoffer het ziekenhuis verlaten. Later op de dag heeft de verdachte het slachtoffer nog meermaals telefonisch bedreigd. De verdachte werd dringend geseind en in samenwerking met de politie van de zone Brussel Zuid werd hij actief opgespoord. Het opsporen van de verdachte is niet evident omdat hij geen vaste verblijfplaats heeft. Hij werd ambtshalve geschrapt te Gooik en verblijft ergens in het Brusselse. De opsporingen naar betrokkene worden actief verdergezet.

Gelet op het feit dat de verdachte nog bedreigingen uit aan het slachtoffer worden maatregelen getroffen door de politie om haar veiligheid zo goed als mogelijk te waarborgen. De dienst slachtofferbejegening werd ingeschakeld voor de opvang van de kinderen van het slachtoffer.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 feb 2024

archief