LENNIK / SINT-PIETERS-LEEUW - Open Familiedag in Domein Groenenberg

C21

LENNIK / SINT-PIETERS-LEEUW - Open Familiedag in Domein Groenenberg

Editiepajot_lennik_open_dag
Ingezonden foto
 

Op zondag 3 juni opent het prachtige domein van Groenenberg te Gaasbeek/Sint-Pieters-Leeuw, tegenover het Kasteel van Gaasbeek, zijn deuren voor de derde Open Familiedag.

Vanaf 13.30 uur kan men er terecht voor heel wat ontspannende en leuke activiteiten zoals  een fietstocht i.s.m. de Liberale Mutualiteit, een wandeltocht met natuurgids, een bezoek aan de moestuin van het Kasteel van Gaasbeek, volksspelen, grime, speelkoffers en springkastelen
De namiddag zal opgeluisterd worden met een optreden van Henry die op eigen onnavolgbare wijze klassiekers zal spelen van Will Tura en The Shadows. Er is doorlopend drank en spijs, met een verfrissende cavabar als blikvanger en een heerlijke BBQ. Kortom een ideale uitstap voor het ganse gezin.
Open Familiedag is een organisatie van de VLD Senioren Sint-Pieters-Leeuw en de socio-culturele vereniging Er-Even-uit Lennik in samenwerking met de de Open VLD afdelingen van Beersel, Bever, Galmaarden, Gooik, Halle, Herne, Lennik, Pepingen, Roosdaal & Sint-Pieters-Leeuw.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mei 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief